Ga naar de inhoud

T-shirt bedrukken Den Haag?

T-shirt bedrukken

Leuke shirts met het logo van een sport- muziek- of studentenvereniging. Speciale t-shirts laten bedrukken in verband met een jubileum of een verjaardag. Hoogwaardige shirts met een bedrijfslogo of het motto van je onderneming. Wat het doel ook is, bij Magic Print in Den Haag ben je op het juiste adres voor tshirts van de hoogste kwaliteit, tegen de beste prijs. Tshirt bedrukken Den Haag? Magic Print!

Soorten t-shirts

Bij Magic Print vind je t shirts in allerlei soorten en maten. Zo zijn er tshirts voor dames en heren, maar ook unisex shirts of t shirts voor kinderen verkrijgbaar. Ook vind je in onze webshop basic zwarte of witte shirts, maar ook felgekleurde tshirts met een vrolijke uitstraling. Ook vind je in onze webwinkel natuurlijk zowel longsleeve, shortsleeve tshirts en shirts zonder mouw.

Tot slot ben je aan het juiste adres voor een groot aanbod van verschillende merken. Zo vind je in ons assortiment wel 80 verschillende merken textiel. Wat voor soort t shirt je dus ook zoekt, bij Magic Print is er altijd genoeg te kiezen en laat je eenvoudig jouw perfecte t shirt of sweater bedrukken of borduren.

Kan Magic Print t-shirts ook borduren?

Al onze shirts zijn geschikt om te bedrukken en kunnen bedrukt worden met diverse technieken. Daarom bedruk je bij Magic Print niet alleen je shirt met een zeefdruk, maar kan je tshirts ook laten borduren en kunnen we tshirts bedrukken m.b.v. flex print, flock print , dtg of textieltransfers.

Het mooiste van dit alles is dat je voor een borduurkaart niet diep in de buidel hoeft te tasten. Sterker nog, bij Magic Print zijn borduurkaarten altijd gratis. Je betaalt dus alleen de druk- en borduurkosten per kledingstuk.

Kan ik ook andere soorten kleding of textiel bij Magic Print krijgen?

Onder onze catalogus vind je het grootste aanbod van kleding, textiel en andere soorten stoffen en accessoires die je kan laten personaliseren of aanpassen. Daarom vind je niet alleen verschillende soorten tshirts, maar ook een polo, sweaters, truien, caps en nog veel meer verschillende kledingstukken en accessoires met bedrukking. Voor een actueel overzicht van alles wat wij bedrukken en verkopen kijk je natuurlijk even in onze catalogus.

Hoe is de kwaliteit van de bedrukte t-shirts van Magic Print?

Sommige drukkerijen en textielleveranciers besteden het bedrukken van hun kleding uit aan een derde partij, waar de kwaliteit vaak minder is. Bij Magic Print doen we al het drukwerk echter voor 100% zelf en maken we gebruik van de nieuwste machines en software voor druk- en borduurwerk. Daarnaast selecteren wij ons kledingassortiment speciaal op drukbaarheid, waardoor bedrukte t-shirts er extra mooi uitzien.

Het mooie is overigens dat je voor de kwalitatief hoogstaande tshirts niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Doordat wij onze shirts groot inkopen hebben we minder kosten. Dit voordeel rekenen we rechtstreeks door aan onze klanten.

Kan ik ook kleine hoeveelheden t-shirts afnemen?

Ook voor kleinere hoeveelheden bedrukte t-shirts ben je bij Magic Print aan het juiste adres. Overleg van tevoren even met ons, dan weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor een kwalitatief goed bedrukt t-shirt.

Hoe zit het met de levering?

De levering van bedrukte t-shirts van Magic Print is erg flexibel. Hierdoor kunnen we bijna altijd aan de gewenste levertijd van onze klanten voldoen.

Daarnaast begrijpen we als geen ander dat achter het bedrukken van tshirts soms haast kan zitten. Daarom is het in overleg mogelijk om in het weekend of met spoed shirts te laten bedrukken en te laten leveren.

Omdat we al onze klanten zo goed mogelijk van dienst willen zijn kan je altijd met ons contact opnemen zodat je zeker weet dat je de bedrukte t shirts op tijd in huis hebt.

Magic Print, uw partner voor: T-shirt bedrukken  Den haag – T-shirt bedrukken Rijswijk – T-shirt bedrukken Voorburg – T-shirt bedrukken Leidschendam

Heb je een vraag?