Ga naar de inhoud

Textiel bedrukken

Voor textiel bedrukken kunt u kiezen uit verschillende technieken. Magic Print heeft voor elke opdracht de juiste techniek.
Voor grotere oplages (vanaf 25 stuks) is het drukken met zeefdruk vaak de voordeligste keuze.

Als u een kleinere oplage nodig heeft (vanaf 1 stuk)wordt vaak gebruik gemaakt van flex print, flock print of transfers.

Zeefdrukken

Bij de zeefdruk techniek heeft uw bedrukking een mooie kleur en vormt het inkt zich naar de stof. De bedrukking is ook beter bestand tegen slijtage en zal dus langer meegaan. Vrijwel alles is te bedrukken met deze techniek, het enige vereiste is dat het een plat oppervlak betreft.

U kunt bij Magic Print vrijwel elke afbeelding, logo of tekst op textiel laten bedrukken. Wij hebben hiervoor een breed assortiment van verschillende textielproducten zoals shirts, truien of petjes scherp voor u ingekocht. Door gebruik te maken van onze producten geniet u dus van lagere prijzen en weet u zeker dat u kwalitatief goede producten zult ontvangen. Alle door ons geleverde producten zijn van goede merken en van hoge kwaliteit , Magic Print kan dit alles professioneel voor u bedrukken.

zeefdruk procces

Textieltransfers

Wij maken gebruik van professionele solvent printers om de beste textieltransfers te kunnen maken. De transfers worden door Magic Print behandeld met een speciale coating, hierdoor kunt u uw bedrukking gewoon tot 90 graden in de wasmachine wassen en zal de bedrukking tot wel 200 wasbeurten goed blijven op het textiel.

textieltransfermachine

DTG Printing

Direct to garment printing is de nieuwe techniek die wij gebruiken om full colour afbeeldingen te bedrukken met schitterende resultaten! Felle kleuren en een zeer goede wasbaarheid zijn gegarandeerd met deze nieuwe techniek! Onze Dtg bedrukkingen worden gedaan op een Kornit printer, de meest professionele Dtg printer op de markt.

Sublimatie bedrukken

De techniek
Sublimatie, het verschijnsel waarbij vaste stoffen, in dit geval de inkt, bij verhitting direkt overgaan in gasvorm. Er wordt in spiegelbeeld geprint op een sublimatietransfer, bij hoge druk en zo’n 200 graden gebeurt dan de ‘truc’. De poriën van de polyester kleding gaan open en de gasvormige inkt trekt er in. Na afkoelen ontstaat dan een sterk, duurzaam product wat niet vervaagt bij het wassen.

Wij leveren alle producten om voor u te bedrukken of te borduren!

Wij kunnen u een enorm assortiment aan artikelen aanbieden, u kunt deze vinden onder producten. Doordat wij groot inkopen kunt u zo profiteren van extra scherpe prijzen en de beste kwaliteit. Wilt u toch een eigen kledingstuk aanleveren? Geen punt, u bent bij ons niets verplicht.

Voordelen van textiel bedrukken met zeefdruk

  • Erg duurzaam, tot wel 200 wasbeurten op 90 graden in de wasmachine te wassen.
  • Tot wel 6 kleuren drukken al vanaf een afname 25 stuks.
  • Uw eigen logo of afbeelding full color laten bedrukken.
  • Mogelijk voor elk (vlak) oppervlak.

Wij gebruiken onze druktechnieken voor o.a :

Het aanschaffen van bedrijfskleding is fiscaal aftrekbaar. De belastingdienst stelt dat, als er min. 70 cm2 van de kleding is geborduurd met bedrijfsnaam en/of logo, de kosten ten laste kunnen komen van uw bedrijf. Een oppervlakte van 70 cm2 komt in de praktijk meestal overeen met 2 logo’s. Bijvoorbeeld een borst- en een ruglogo.

Voor u nogmaals op een rijtje:  BordurenFlex Print drukFlock Print druk DTG Printing – Sublimatie druk – Reactive Printing-Tshirt bedrukken

Heb je een vraag?