T-shirt bedrukken en borduren Den Haag
Snelle levering Al ruim 20 jaar ervaring
Hoogste kwaliteit Laagste prijzen

Digitaal drukken op textiel

DTG Printing

DTG printing is één van de nieuwste druktechnieken op het gebied van digitaal drukken op textiel. Met digitaal textiel printen kunnen we direct full color op de kleding drukken met water gedragen inkten. De scherpte en helderheid van de afbeelding is niet te evenaren door andere druktechnieken zoals bijvoorbeeld full color bedrukking met zeefdruk.

DTG printing leent zich uitstekend voor bedrukkingen met veel details. Door het gebruik van witte inkten kan er ook op donkeren stoffen prachtig in full color worden geprint.

DTG Printers werken hetzelfde als normale printers. De spuitkoppen bewegen zich heen en weer over het textiel en de inktdruppels vormen de full color afbeelding.

Met DTG printing kan er bijvoorbeeld gedrukt worden op t-shirts, polo shirts, sweaters en hoodies.

Hoe werkt het digitaal drukken op textiel?

In de textieldrukkerij van Magic Print wordt ervoor gezorgd dat de afbeelding het juiste formaat krijgt zoals de opdruk op het desbetreffende textiel moet worden geprint. Daarna wordt het bestand verstuurd naar de printer en kunnen er eventueel nog instellingen worden gedaan op de besturingscomputer welke invloed hebben op de dikte van de inktlaag en de kleur van de opdruk.

Vervolgens wordt het textiel voorbehandeld zodat de inkt zich beter kan hechten. De volgende stap van het proces is het spannen van het textiel op de pallets. De DTG printer kan nu worden gestart met een druk op de knop.

De laatste stap van het proces is dat het bedrukte textiel door een hittetunnel wordt verwarmd om de hechting tussen het textiel en de print nog beter te fixeren.
De kleding is nu klaar voor gebruik.

Zo werkt het Dtg proces :

Waseigenschappen

De waseigenschappen zijn hetzelfde als die van zeefdruk en de kleuren blijven kleurecht!
Als er een afname is van minimaal 10 stuks komen de kosten vele malen lager uit dan een full color bedrukking met zeefdruk.

Openingstijden

Maandag
09:00 – 18:00
Dinsdag
09:00 – 18:00
Woensdag
09:00 – 18:00
Donderdag
09:00 – 18:00
Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 18:00
Zondag
Gesloten

Magic Print Verkoop :

Magic Print
Veraartlaan 12
2288 GM Rijswijk

Email: info@magicprint.nl
Bezoeken alléén op afspraak !

Magazijn :

Magic Print
Kerketuinenweg 2
2544 CW Den Haag

LET OP! Geen bezoek adres!

Bel ons voor een afspraak!

telefoon: 070-8873306
e-mail: info@magicprint.nl

KvK: 53342178

facebook magic print twitter magic print