T-shirt bedrukken en borduren Den Haag
Snelle levering Al ruim 20 jaar ervaring
Hoogste kwaliteit Laagste prijzen

Borduren op Textiel

Borduren op textiel

Het maakt bij borduren niet uit of u nu een jas, sweater, hoodie, ochtendjas of zelfs een cap wilt laten borduren. Magic Print kan uw eigen logo, tekst of afbeelding zonder moeite professioneel en duurzaam aanbrengen op de textiel(soort) van uw eigen keuze. Nog geen keuze gemaakt? Blader gerust door onze online catalogus om inspiratie op te doen.

Professionele uitstraling

Voor een professionele uitstraling wordt vaak gekozen voor borduurtechniek om (bedrijfs)kleding te laten bedrukken. Borduren is mogelijk in vrijwel alle kleuren, per product kunt u gebruik maken van maar liefst 15 kleuren. In tegenstelling tot flex- of flock drukken levert het gebruik van meerdere kleuren nauwelijks meer kosten op.

Borduren caps

Onze borduurmachines

Magic Print borduurd alle producten zelf en besteed dus niets uit. Wij beschikken over computergestuurde machines en maken gebruik van een zeskoppige borduurmachine. Onze ervaren medewerkers zorgen dat hiermee uw product niet alleen professioneel en duurzaam maar ook mooi geborduurd wordt.

Hoogwaardig materiaal

Als wij uw textiel voorzien van een borduring maken wij uitsluitend alleen maar gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Uw borduring wordt aangebracht met de beste kwaliteit garen. Voor de afwerking maken wij gebruik van een goede backing zodat de borduring ook stevig blijft.

Online catalogus

Magic Print heeft een breed assortiment van artikelen die u kunt laten borduren. Blader daarom altijd even door onze online catalogus om te kijken of uw product hier te vinden is. De producten die door ons aangeboden worden zijn niet alleen extra scherp geprijsd maar bovendien ook geselecteerd op de eigenschappen die nodig zijn om het beste resultaat te krijgen. Kies daarom bij voorkeur altijd voor onze artikelen om er zeker van te zijn dat uw borduring er schitterend op staat.

Voordelen van borduren

  • Vervaardigd in eigen huis door een zeskoppige borduurmachine.
  • Uw eigen logo professioneel laten borduren.
  • Tot wel 10kleuren per product zonder hoge meerkosten.
  • Professionele uitstraling.

Het aanschaffen van bedrijfskleding is fiscaal aftrekbaar. De belastingdienst stelt dat, als er min. 70 cm2 van de kleding is geborduurd met bedrijfsnaam en/of logo, de kosten ten laste kunnen komen van uw bedrijf. Een oppervlakte van 70 cm2 komt in de praktijk meestal overeen met 2 logo’s. Bijvoorbeeld een borst- en een ruglogo.

Magic Print, uw partner voor: Borduren Den Haag – Borduren Rijswijk – Borduren Voorburg – Borduren Leidschendam

Openingstijden

Maandag
09:00 – 18:00
Dinsdag
09:00 – 18:00
Woensdag
09:00 – 18:00
Donderdag
09:00 – 18:00
Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 18:00
Zondag
Gesloten

Magic Print Verkoop :

Magic Print
Veraartlaan 12
2288 GM Rijswijk

Email: info@magicprint.nl
Bezoeken alléén op afspraak !

Drukkerij :

Magic Print
Kerketuinenweg 2
2544 CW Den Haag

Email: drukkerij@magicprint.nl
LET OP! Geen bezoek adres!

Bel ons voor een afspraak!

telefoon: 070-8873306
e-mail: info@magicprint.nl

KvK: 53342178

facebook magic print twitter magic print