Ga naar de inhoud

Borduren

Wilt u een tekst, afbeelding of logo professioneel en duurzaam aan laten brengen op een stuk textiel naar keuze? Dit kan bij Magic Print. Borduren is geen probleem bij ons, of u nu een sweater, hoodie, t-shirt of zelfs een pet wilt laten borduren. De mogelijkheden van het borduren van textiel zijn erg uitgebreid bij Magic Print.

Hoe werkt borduren?

Magic Print geeft u de mogelijkheid om allerlei soorten textiel op een eenvoudige, snelle en betaalbare manier te voorzien van een borduring. Bij Magic Print worden alle producten door ons zelf geborduurd. We gebruiken computergestuurde machines en een zeskoppige borduurmachine die op een zeer professionele en duurzame manier borduurt op uw textielstoffen.

Door middel van onze ervaren medewerkers kunt u een fantastisch resultaat verwachten. We maken alleen gebruik van de hoogste kwaliteit materialen. Het product wordt geborduurd door middel van hoogwaardige kwaliteit garen. Als de afwerking plaatsvindt, gebruiken we een goede backing. Hiermee voorkomen we dat de borduring afrafelt na een aantal wasbeurten. U kunt er dus op rekenen dat de borduring stevig blijft zitten.

Borduren

Waarom kiezen voor deze techniek?

Borduren heeft een hoop voordelen. Borduren is mogelijk in vrijwel alle kleuren en er kunnen wel 15 kleuren per product worden gebruikt. Ook zorgt het gebruik van meerdere kleuren nauwelijks voor extra kosten. U kunt uw laat eigen logo professioneel laten borduren op meerdere textielsoorten. Dit levert een perfect en kwalitatief eindresultaat op.

Kosten

Magic Print is is voordeliger dan andere aanbieders. Wij maken de borduurkaart zelf. Een borduurkaart is een sjabloon wat de borduurmachine kan lezen. Het sjabloon bevat een afbeelding, tekst of logo. Bij de meeste borduurbedrijven betaalt u voor zo’n kaart rond de 50,- euro, bij Magic Print is deze gratis.

Om er zeker van te zijn dat de borduring er mooi op blijft staan heeft Magic Print een breed assortiment aan artikelen. Deze producten zijn geselecteerd op eigenschappen die zorgen voor een optimaal resultaat. Benieuwd naar onze online catalogus? Bekijk hier.

Textiel borduren bij Magic Print

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het borduren van uw textiel? Neem contact op, wij beantwoorden uw vragen graag.

Magic Print heeft ook andere technieken

Van t-shirts tot hoodies en sweaters en van caps tot werkkleding, alles is mogelijk. We horen graag wat je wensen zijn. Of wil je graag werkkleding laten bedrukken dat er na 100 keer wassen nog steeds net zo mooi uit moet zien? Laat je adviseren door onze medewerkers en je bent gegarandeerd van de beste kwaliteit. Magic Print bied ook verschillende andere druktechnieken aan zoals: zeefdruk, transferdruk, DTG printing, DTF printing, flex print en flock print.

Heb je een vraag?