Ga naar de inhoud

Het zomerseizoen van 2017 komt er weer aan

Het zomerseizoen komt er weer aan wat betekend dat er weer volop aanvragen binnenstromen voor komende evenementen. Tshirts ,polo’s ,caps , en hoodies voor de wat frissere tijden zijn elk jaar weer de hardlopers.

Wat verwachten wij dit zomerseizoen?

Het is altijd weer spannend welke opdrachten er gaan binnenkomen, hoe de logo’s er uit gaan zien na het bedrukken of borduren en de reacties van de klanten. Wat we ook altijd erg leuk vinden is als we ons werk terugzien op een foto of reportage van evenementen waar wij aan hebben geleverd!het valt dit seizoen ook op dat er veel mensen zijn die hun eigen kledinglijn gaan beginnen vol enthousiasme en inspiratie.

Waar is Magic Print goed in!

Wij adviseren hen zo goed mogelijk en gaan op zoek naar die kleding die past bij hun ontwerpen om zo een mooie kledinglijn neer te zetten.Wij merken dat ook onze leveranciers inspelen op de vraag naar wat moderner textiel om te bedrukken en te borduren, een mooi voorbeeld hiervan is Stanley & Stella. Zij leveren een zeer goede kwaliteit en moderne stijlen die niet onderdoen voor de bekende merken die voor hoge bedragen in de winkels liggen.Het zomerseizoen komt eraan en wij van Magic Print zijn er klaar voor ! Onder producten op onze pagina ziet u de nieuwe collectie voor 2017 met veel nieuwe artikelen en nieuwe merken. Op 13-14-15 maart is de Grafi vakbeurs in Gorinchem waar alle leveranciers aanwezig zijn met hun nieuwe producten. Uiteraard bezoeken wij deze beurs ook dit jaar en hopen daar weer nieuwe artikelen ,producten en evt nieuwe apparatuur te vinden. Ook is het altijd leuk om even persoonlijk weer de leveranciers te ontmoeten die je normaal alleen per telefoon spreekt of contact hebt per email. Meestal als wij terugkomen hebben wij stapels met catalogussen ,flyers, en samples bij ons en volop nieuwe ideën die wij weer gaan delen met onze vaste en nieuwe klanten. Laat de lente en de zomer maar snel komen wij zijn er klaar voor!

Heb je een vraag?