Ga naar de inhoud

veiligheidsvest-veiligheidshesje

Welkom bij de snelste & één van de goedkoopste van Nederland ! Veiligheidsvesten en veiligheidshesjes  zijn één van onze specialiteiten qua bedrukking. Ook zijn wij gespecialiseerd in 1.5 meter houd afstand veiligheidvesten en veiligheidshesjes. De bedrukking die wij gebruiken voor de veiligheidsvesten en veiligheidshesjes trekt in de stof en vervaagt niet.Wij leveren supersnel elk aantal veiligheidsvesten-veiligheidshesjes tegen de laagste prijs! U kunt zelf uw tekst aanleveren of wij kunnen een gratis ontwerp voor u maken.Onze speciale drukinkt trekt in de stof en gaat er nooit meer vanaf ook na vele malen wassen niet. Wij leveren de Veiligheidsvesten/hesjes in alles soorten en maten en kleuren. indien gewenst leveren wij de veiligheidsvesten/hesjes in een opbergetui voorzien van een tekst/logo,ideaal voor  bijv autodealers als welkomstgeschenk.

Veiligheidshesjes verkrijgbaar in 13 kleuren!

Wij leveren de volgende kleuren;

Veiligheidsvest- veiligheidshesje lichtblauw-kobaltblauw-donkerblauw-paars-donkerroze-lichtroze-rood-oranje-geel-groen-wit-zwart

In veel landen van Europa zijn de Veiligheidsvesten/hesjes al verplicht ,,Nederland zal niet lang achterblijven aangezien het nut van het dragen uit allerlei onderzoeken is gebleken. Voor kinderen hebben wij speciale Veiligheidsvesten/hesjes in verschillende kleuren en maten ,uitermate geschikt voor scholen,kinderdagverblijven, en sportverenigingen.   

Magic Print dus de’leverancier voor :Veiligheidshesjes en verkeersvesten of Veiligheidsvesten Sporthesjes; Trainingshesjes; Schoolhesjes; Stadionhesjes; Voetbalhesjes; Skihesjes; Stewardhesjes; Veiligheidshesjes; Verkeersvesten; BHV-hesjes,1.5 meter veiligheidsvesten en veiligheidshesjes.Wij bezorgen gratis in de regio Den Haag en Rotterdam en verzenden tegen zeer laag tarief door heel Nederland.

Heb je een vraag?