Ga naar de inhoud
Home » Truien en sweaters bedrukken

Truien en sweaters bedrukken

Tshirt bedrukken _ZoetermeerTruien en sweaters bedrukken

Wilt u een truien en sweaters laten bedrukken? Bijvoorbeeld met het logo van uw sportclub, vereniging of stichting? Of als bedrijfskleding, voor een outdoor activiteit of voor een evenement? Onze hoodies en sweaters zijn heerlijk voor het najaar of voor de koude winterdagen en kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden. Zowel voor particulier gebruik als zakelijk.

Onze truien worden gemaakt van een mix van polyester en katoen en kunnen in diverse kleuren aan u geleverd worden. De maten variëren van XS tot en met 3XL. Kies voor een comfortabele, warme sweater of kies voor een hoodie wanneer u liever een capuchon heeft.

Laat uw truien en sweaters bedrukken voor promotiedoeleinden

Een hoodie of sweater kan perfect dienen als promotiemiddel wanneer u deze laat bedrukken met uw logo. Bedrijven kiezen vaak voor zo’n sweater wanneer medewerkers een aantal dagen op een beurs of evenement staan. Ook voor horecagelegenheden met een buitenterras zijn deze sweaters en hoodies een mooie vorm van bedrijfskleding.

Er is geen beter reclamemiddel dan uw medewerkers, gekleed in een hoodie of sweater met uw bedrijfslogo. Zij vormen immers het hart van uw organisatie. Tevens is een beachflag of kioskvlag een mooie aanvulling op uw buitenreclame. Een sweater in combinatie met een beach- of kioskvlag vormt samen een doeltreffend reclamemiddel.

Hoodie bedrukken in eigen ontwerp

Uiteraard is het ook mogelijk om een hoodie of sweater te bedrukken met een eigen ontwerp. Lever bij ons het document met uw ontwerp aan en wij zorgen ervoor dat u uw unieke exemplaar zo snel mogelijk in huis krijgt. Naast hoodies en sweaters is het ook mogelijk om andere soorten kleding bij ons te laten bedrukken, zoals: t-shirts, caps en werkkleding. Heeft u een complete set werkkleding nodig met uw bedrijfslogo erop gedrukt? Wij helpen u graag.

Hoodie_bedrukken

 

Waarom truien bedrukken door MagicPrint?

Magic Print is de beste textieldrukker in de regio. We werken niet alleen met diverse soorten textiel, zoals shirts, polo’s en truien, maar bieden ook diverse druktechnieken aan. Doordat we verschillende druktechnieken aanbieden, kunnen we uw beter bedienen. Sommige klanten hebben het textiel bijvoorbeeld slechts eenmalig nodig, terwijl andere klanten de kleding intensief gaan gebruiken. U kunt uzelf voorstellen dat beide producten op een andere manier worden gedrukt. Bij shirts of sweaters die eenmalig gebruikt worden, gebruiken we een goedkopere druktechniek zodat de kostprijs per stuk lager is. Voor intensief gebruik geldt uiteraard het tegenovergestelde. Qua druktechnieken bieden wij de volgende technieken aan: zeefdruk, transferdruk, borduren, DTG printing, flex print en flock print.

Offerte aanvragen? Laat uw gegevens achter.

Heb je een vraag?