T-shirt bedrukken en borduren Den Haag
Snelle levering Al ruim 20 jaar ervaring
Hoogste kwaliteit Laagste prijzen

Borduren Voorburg. Kleren laten borduren in Voorburg? Kledingstukken personaliseren met een logo dat er kwalitatief goed uit ziet? Of bent u op zoek naar bedrijfskleding die kwaliteit uitstraalt? Wat uw reden ook is om kleren te bedrukken, bij Magic Print Voorburg kan u terecht!

Borduren Voorburg

Bij onze drukkerij laat u eenvoudig allerlei soorten textiel snel, eenvoudig en betaalbaar voorzien van een borduurpatroon. Of het nu gaat om een (bedrijfs)logo, tekst, of afbeelding: wij zorgen ervoor dat dit professioneel aangebracht wordt op kleren en accessoires.

Bij het aanbrengen van borduursels gebruiken onze vakkundige medewerkers professionele apparatuur van de hoogste kwaliteit en de modernste borduur software om de borduurmachines aan te sturen. We besteden het werk dus niet uit aan een andere partij, waardoor u gegarandeerd een mooi resultaat van de hoogste kwaliteit krijgt.

Wat is het verschil tussen borduren en andere technieken?

Bij veel druktechnieken wordt met inkt, printers, stickers of een ander hulpmiddel een afbeelding, logo of tekst overgebracht op textiel. Bij borduren daarentegen wordt met naald en garen gewerkt, waardoor het borduurwerk met het textiel zelf verweven wordt. Dit zorgt ervoor dat het borduursel erg duurzaam is, niet vervaagt en goed wasbaar blijft, ook bij hogere temperaturen.

Een ander verschil met borduren en andere technieken is dat bij borduren een 3D-effect ontstaat, waardoor het logo of de tekst mooi naar voren komt. Dit geef een chique en klassieke uitstraling en zeker bedrijven ervaren dit als erg professioneel.

Op welke soorten kleding kan Magic Print borduurwerk aanbrengen?

Een borduurpatroon kan op allerlei soorten kledingstukken worden aangebracht: van een polo, een trui of een shirt, tot aan handdoeken, hoodies, caps of andere accessoires. Daarnaast kan u er bij ons voor kiezen om uw eigen textiel aan te leveren, maar u kan ook kiezen uit ons uitgebreide aanbod van andere producten. Doordat wij groot inkopen bij onze leveranciers kan u hiermee vaak zelfs goedkoper uit!

Weet u niet zeker welk kledingstuk voor u geschikt is, of waarmee u het goedkoopste uit kan? Neem dan even contact met ons op, ons personeel helpt u verder met het zoeken naar de beste oplossing!

Welke kleuren zijn bij Magic Print Voorburg beschikbaar?

Bevat uw logo veel details of wilt u iets anders op kleren drukken waar veel verschillende kleuren voor benodigd zijn? Bij Magic Print Voorburg kunt u uw kleren borduren met maar liefst 15 verschillende kleuren. Bovendien betaalt u voor het verwerken van verschillende kleuren nauwelijks meer geld. Dit in tegenstelling tot Flex- of Flox-druk, waarbij het gebruik van veel kleuren vaak in de kosten loopt.

Is borduren een geschikte druktechniek en welke druktechnieken zijn er nog meer beschikbaar?

Het is vooral een geschikte techniek wanneer u een kwalitatief hoogstaande manier zoekt om uw kleding te voorzien van uw logo of tekst. Dit levert een professionele uitstraling op, is erg stijlvol en gaat bovendien erg lang mee. Zo kan u kleding die geborduurd is wassen tot wel 90 graden! Dit is bijna altijd een hogere temperatuur dan de kleding zelf aankan.

Als echter een andere druktechniek meer geschikt is voor uw doeleinden kan u ook bij ons terecht. Onze drukkerij in Den Haag is modern en voor alle gangbare druktechnieken hebben wij vakkundig personeel in dienst en zijn wij uitgerust met de modernste machines. Hierdoor laat u niet alleen voordelig uw kleren voorzien van borduurwerk, maar kunt u ook een beroep doen op andere technieken als zeefdruk, transferdruk, flexprint, flockprint of DTG. Welke techniek precies voor u geschikt is hangt af van uw wensen en doeleinden. Ons personeel voorziet u graag van het beste advies!

 

Openingstijden

Maandag
09:00 – 18:00
Dinsdag
09:00 – 18:00
Woensdag
09:00 – 18:00
Donderdag
09:00 – 18:00
Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 18:00
Zondag
Gesloten

Magic Print Verkoop :

Magic Print
Veraartlaan 12
2288 GM Rijswijk

Email: info@magicprint.nl
Bezoeken alléén op afspraak !

Magazijn :

Magic Print
Kerketuinenweg 2
2544 CW Den Haag

LET OP! Geen bezoek adres!

Bel ons voor een afspraak!

telefoon: 070-8873306
e-mail: info@magicprint.nl

KvK: 53342178

facebook magic print twitter magic print