Ga naar de inhoud
Home » Textiel Borduren Rijswijk – MagicPrint Rijswijk

Textiel Borduren Rijswijk – MagicPrint Rijswijk

Borduren Kleding laten borduren in Rijswijk? Kledingstukken personaliseren met een logo dat er kwalitatief goed uit ziet? Of bent u op zoek naar bedrijfskleding die kwaliteit uitstraalt? Wat uw reden ook is om kleren te bedrukken, bij Magic Print Rijswijk kan u terecht!

Borduren Rijswijk

Bij onze drukkerij laat u eenvoudig allerlei soorten textiel snel, eenvoudig en betaalbaar voorzien van een borduurpatroon. Of het nu gaat om een (bedrijfs)logo, tekst, of afbeelding: wij zorgen ervoor dat dit professioneel aangebracht wordt op kleren en accessoires.

Bij het aanbrengen van borduursels gebruiken onze vakkundige medewerkers professionele apparatuur van de hoogste kwaliteit en de modernste borduur software om de borduurmachines aan te sturen. We besteden het werk dus niet uit aan een andere partij, waardoor u gegarandeerd een mooi resultaat van de hoogste kwaliteit krijgt.

Waarmee onderscheid Magic Print Rijswijk zich van andere drukkerijen?

Magic Print Rijswijk is een familiebedrijf dat haar klanten behandelt als je van een familiebedrijf zou mogen verwachten. In overleg is bij ons veel mogelijk en goede service is daarbij altijd het uitgangspunt. Gratis leveringen in de regio, flexibele levertijden en altijd een persoonlijk advies op maat horen daar ook bij.

Daarnaast geloven wij dat je de beste klanten krijgt als je in ze investeert. Dit is een van de redenen waarom we een gratis borduurkaat bieden aan onze klanten. Dit in tegenstelling tot veel andere drukkerijen, waar een borduurkaart al snel tussen de 50 en 100 euro kan kosten.

Op welke soorten kleding kan Magic Print borduurwerk aanbrengen?

Een borduurpatroon kan op allerlei soorten kledingstukken worden aangebracht: van een polo, een trui of een shirt, tot aan handdoeken, hoodies, caps of andere accessoires. Daarnaast kan u er bij ons voor kiezen om uw eigen textiel aan te leveren, maar u kan ook kiezen uit ons uitgebreide aanbod van andere producten. Doordat wij groot inkopen bij onze leveranciers kan u hiermee vaak zelfs goedkoper uit!

Weet u niet zeker welk kledingstuk voor u geschikt is, of waarmee u het goedkoopste uit kan? Neem dan even contact met ons op, ons personeel helpt u verder met het zoeken naar de beste oplossing!

Welke kleuren zijn bij Magic Print Rijswijk beschikbaar?

Bevat uw logo veel details of wilt u iets anders op kleren drukken waar veel verschillende kleuren voor benodigd zijn? Bij Magic Print Rijswijk kunt u uw kleren borduren met maar liefst 15 verschillende kleuren. Bovendien betaalt u voor het verwerken van verschillende kleuren nauwelijks meer geld. Dit in tegenstelling tot Flex- of Flox-druk, waarbij het gebruik van veel kleuren vaak in de kosten loopt.

Is borduren een geschikte druktechniek en welke druktechnieken zijn er nog meer beschikbaar?

Het is vooral een geschikte techniek wanneer u een kwalitatief hoogstaande manier zoekt om uw kleding te voorzien van uw logo of tekst. Dit levert een professionele uitstraling op, is erg stijlvol en gaat bovendien erg lang mee. Zo kan u kleding die geborduurd is wassen tot wel 90 graden! Dit is bijna altijd een hogere temperatuur dan de kleding zelf aankan.

Als echter een andere druktechniek meer geschikt is voor uw doeleinden kan u ook bij ons terecht. Onze drukkerij in Den Haag is modern en voor alle gangbare druktechnieken hebben wij vakkundig personeel in dienst en zijn wij uitgerust met de modernste machines. Hierdoor laat u niet alleen voordelig uw kleren voorzien van borduurwerk, maar kunt u ook een beroep doen op andere technieken als zeefdruk, transferdruk, flexprint, flockprint of DTG. Welke techniek precies voor u geschikt is hangt af van uw wensen en doeleinden. Ons personeel voorziet u graag van het beste advies!

 

Heb je een vraag?