Ga naar de inhoud
Home » Textiel Borduren Leidschendam – Magic Print Leidschendam

Textiel Borduren Leidschendam – Magic Print Leidschendam

Borduren

Borduren Leidschendam. Kleren laten borduren in Leidschendam? Kledingstukken personaliseren met een logo dat er kwalitatief goed uit ziet? Of bent u op zoek naar bedrijfskleding die kwaliteit uitstraalt? Wat uw reden ook is om kleren te bedrukken, bij Magic Print Leidschendam kan u terecht!

Borduren Leidschendam

Bij onze drukkerij laat u eenvoudig allerlei soorten textiel snel, eenvoudig en betaalbaar voorzien van een borduurpatroon. Of het nu gaat om een (bedrijfs)logo, tekst, of afbeelding: wij zorgen ervoor dat dit professioneel aangebracht wordt op kleren en accessoires.

Bij het aanbrengen van borduursels gebruiken onze vakkundige medewerkers professionele apparatuur van de hoogste kwaliteit en de modernste borduur software om de borduurmachines aan te sturen. We besteden het werk dus niet uit aan een andere partij, waardoor u gegarandeerd een mooi resultaat van de hoogste kwaliteit krijgt.

Wanneer is borduren voor mij geschikt?

Borduren is een techniek waarbij met een speciale borduurmachine met naalden en garen logo’s, teksten of afbeeldingen op textiel aan worden gebracht. Hierdoor worden deze verweven met de kleding zelf. Hierdoor heb je bijvoorbeeld geen last van slijtage, is het logo of de tekst heel duurzaam aangebracht en blijft de kleding uitstekend wasbaar.

Een ander voordeel is dat borduren een erg chique en mooie uitstraling op kan leveren. Voor veel bedrijven die een kwalitatief goede indruk willen maken op hun klanten biedt borduren daarom een uitkomst. Er zijn echter ook situaties waarin borduren minder geschikt is. Hiervan is bijvoorbeeld sprake als je een afbeelding op textiel over wil brengen. In zo’n geval is bedrukken of de techniek DTG meer geschikt.

Twijfel je of borduren voor jou een goede optie is? Neem dan contact op met een van onze experts. Wij voorzien je graag vrijblijvend van het beste advies.

Op welke soorten kleding kan Magic Print borduurwerk aanbrengen?

Een borduurpatroon kan op allerlei soorten kledingstukken worden aangebracht: van een polo, een trui of een shirt, tot aan handdoeken, hoodies, caps of andere accessoires. Daarnaast kan u er bij ons voor kiezen om uw eigen textiel aan te leveren, maar u kan ook kiezen uit ons uitgebreide aanbod van andere producten. Doordat wij groot inkopen bij onze leveranciers kan u hiermee vaak zelfs goedkoper uit!

Weet u niet zeker welk kledingstuk voor u geschikt is, of waarmee u het goedkoopste uit kan? Neem dan even contact met ons op, ons personeel helpt u verder met het zoeken naar de beste oplossing!

Welke kleuren zijn bij Magic Print Leidschendam beschikbaar?

Bevat uw logo veel details of wilt u iets anders op kleren drukken waar veel verschillende kleuren voor benodigd zijn? Bij Magic Print Leidschendam kunt u uw kleren borduren met maar liefst 15 verschillende kleuren. Bovendien betaalt u voor het verwerken van verschillende kleuren nauwelijks meer geld. Dit in tegenstelling tot Flex- of Flox-druk, waarbij het gebruik van veel kleuren vaak in de kosten loopt.

Is borduren een geschikte druktechniek en welke druktechnieken zijn er nog meer beschikbaar?

Het is vooral een geschikte techniek wanneer u een kwalitatief hoogstaande manier zoekt om uw kleding te voorzien van uw logo of tekst. Dit levert een professionele uitstraling op, is erg stijlvol en gaat bovendien erg lang mee. Zo kan u kleding die geborduurd is wassen tot wel 90 graden! Dit is bijna altijd een hogere temperatuur dan de kleding zelf aankan.

Als echter een andere druktechniek meer geschikt is voor uw doeleinden kan u ook bij ons terecht. Onze drukkerij in Den Haag is modern en voor alle gangbare druktechnieken hebben wij vakkundig personeel in dienst en zijn wij uitgerust met de modernste machines. Hierdoor laat u niet alleen voordelig uw kleren voorzien van borduurwerk, maar kunt u ook een beroep doen op andere technieken als zeefdruk, transferdruk, flexprint, flockprint of DTG. Welke techniek precies voor u geschikt is hangt af van uw wensen en doeleinden. Ons personeel voorziet u graag van het beste advies!

Heb je een vraag?