Meteen naar de inhoud
Home » T-shirts bedrukken in Zoetermeer

T-shirts bedrukken in Zoetermeer

Tshirt bedrukken _Zoetermeer

Wilt u T-shirts bedrukken in Zoetermeer? Magic Print is dé plek om dit te doen! Magic Print bedrukt T-shirts met eigen professionele apparatuur die ervoor zorgt dat uw T-shirts aan uw wensen voldoen. Onze drukkerij is gevestigd in Rijswijk waardoor we snel in Zoetermeer kunnen zijn om uw T-shirts ,Hoodies,sweaters of andere artikelen (gratis)af te leveren.

Magic Print bedrukt T-shirts in Zoetermeer voor verschillende toepassingen. Uiteraard leveren wij ook hoodies,sweaters,caps en vele andere aryikelen die u kunt vinden op onze website onder “producten” .Heeft uw bedrijf bijvoorbeeld nette bedrijfskleding nodig dan kunnen wij dit voor u regelen. Daarnaast kunnen we voor veel andere evenementen en toepassingen T-shirts drukken. Het maakt niet uit hoeveel stuks u wilt bestellen, onze grote drukkerij in kan elke vraag aan van 10-10.000 stuks…..géén probleem.

 T-shirts bedrukken Zoetermeer

U kunt kiezen tussen verschillende druktechnieken. U kunt kiezen voor flockdruk, met deze techniek wordt de print door een verwarming en een hoge druk op het textiel gedrukt voor een mooi resultaat. Een groot voordeel van Flex print druk is dat het eenvoudig vanaf 1 stuks leverbaar is. Daarnaast kunt u in plaats van Flex print druk kiezen voor Flock druk. Flock druk geeft een luxe-uitstraling aan uw product. Flock wordt door statische elektriciteit aangebracht op uw textiel.

Als derde optie kunt u kiezen voor DTG printing. DTG printing is een nieuwe druktechniek waarbij full color met water gedragen inkten op het T-shirt wordt gedrukt. DTG printing is daarom zeer geschikt voor afbeeldingen in fullcolour die veel details en kleuren bevatten. Als laatste kunt u kiezen voor de optie zeefdruk bedrukken. Het grote voordeel van deze techniek is dat het vanaf 10 stuks een goede betaalbare kwaliteit opdrukken kan leveren.Wij bedrukken textiel in onze zeefdrukkerij met de beste inkten voor een duurzame bedrukking.

Zeefdrukkerij Zoetermeer

Contact

Heeft u vragen over een T-shirt bedrukken in Zoetermeer? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op de website in te vullen. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Ons verkooppunt is alleen te bezoeken op afspraak. U kunt uw vraag ook stellen via Whatsapp door links onderaan de pagina the klikken op het Whatsapp logo. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 0708873306.

Offerte aanvragen

Textiel bedrukken in Zoetermeer? Vraag dan direct een offerte aan!

Heb je een vraag?