T-shirt bedrukken en borduren Den Haag
Snelle levering Al ruim 20 jaar ervaring
Hoogste kwaliteit Laagste prijzen

Wilt u T-shirts bedrukken in Zoetermeer? Magic Print is dé plek om dit te doen! Magic Print bedrukt T-shirts met eigen professionele apparatuur die ervoor zorgt dat uw T-shirts aan uw wensen voldoen. Onze drukkerij is gevestigd in Den Haag waardoor we snel in Zoetermeer kunnen zijn om uw T-shirts af te leveren.

Magic Print bedrukt T-shirts in Zoetermeer voor verschillende toepassingen. Heeft uw bedrijf bijvoorbeeld nette bedrijfskleding nodig dan kunnen wij dit voor u regelen. Daarnaast kunnen we voor veel andere evenementen en toepassingen T-shirts drukken. Het maakt niet uit hoeveel stuks u wilt bestellen, onze grote drukkerij in Den Haag kan elke vraag aan.

Druktechnieken T-shirt bedrukken Zoetermeer

U kunt kiezen tussen verschillende druktechnieken. U kunt kiezen voor Flex print druk, met deze techniek wordt de print door een verwarming en een hoge druk op het textiel gedrukt voor een mooi resultaat. Een groot voordeel van Flex print druk is dat het eenvoudig vanaf 1 stuks leverbaar is. Daarnaast kunt u in plaats van Flex print druk kiezen voor Flock druk. Flock druk geeft een luxe-uitstraling aan uw product. Flock wordt door statische elektriciteit aangebracht op uw textiel.

Als derde optie kunt u kiezen voor DTG printing. DTG printing is een nieuwe druktechniek waarbij full color met water gedragen inkten op het T-shirt wordt gedrukt. DTG printing is daarom zeer geschikt voor T-shirt die veel details bevatten. Als laatste kunt u kiezen voor de optie Laser bedrukken/graveren. Het grote voordeel van deze lasertechniek is dat de tekst/afbeelding niet zal vervagen en dus lang meegaat.

Contact

Heeft u vragen over een T-shirt bedrukken in Zoetermeer? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op de website in te vullen. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Ons verkooppunt is alleen te bezoeken op afspraak. Neem voor een afspraak ook contact op

Offerte aanvragen

Weet u welk T-shirt u wilt bedrukken in Zoetermeer? Vraag dan direct een offerte aan!

Openingstijden

Maandag
09:00 – 18:00
Dinsdag
09:00 – 18:00
Woensdag
09:00 – 18:00
Donderdag
09:00 – 18:00
Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 18:00
Zondag
Gesloten

Magic Print Den Haag

Magic Print
Platinaweg 25
2544EZ DenHaag

LET OP! Bezoeken alleen op afspraak!

 

Magic Print Magazijn

Kerketuinenweg 2
2544 CW Den Haag

Let op! Alleen voor bezorging goederen

Magic Print Rijswijk

Magic Print
Veraartlaan 12
2288GM Rijswijk

LET OP! Bezoeken alleen op afspraak!

Bel ons voor een afspraak!

telefoon: 070-8873306
e-mail: info@magicprint.nl

KvK: 53342178

facebook magic print twitter magic print

Goed Hart Keurmerk