Ga naar de inhoud
Home » T-shirt bedrukken in Zuid-Holland? Laagste prijs & gratis bezorgd ?

T-shirt bedrukken in Zuid-Holland? Laagste prijs & gratis bezorgd ?

Tshirt bedrukken _ZoetermeerWe houden van textiel. Geef je een vrijgezellenfeest op het strand van Scheveningen of organiseer je een bedrijfsuitje op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee? MagicPrint is de bekendste textieldrukker van Nederland en gespecialiseerd in t-shirts bedrukken.

Veel online t-shirt-drukkers werken met externe partijen, waardoor het erg duur is om één t-shirt of een kleine hoeveelheid t-shirts te bedrukken. Niet bij ons. Wij hebben eigen drukapparatuur en kopen kwalitatieve t-shirts groot in, waardoor jij als klant altijd de laagste prijs krijgt. Ook als je maar een paar polo’s nodig hebt voor een vriendinnenweekend.

Ook voor grote oplages bent u bij ons aan het juiste adres. Wist je dat we voor verschillende bedrijven jaarlijks vele duizenden t-shirts bedrukken en leveren?

We houden van textiel

Textiel is een vak apart. Wij zijn textieldrukkers in hart en nieren. Als jij t-shirts wilt laten bedrukken, dan adviseren we je graag over de mogelijkheden. Ga je het t-shirt één dag gebruiken (bijvoorbeeld in het geval van een vrijgezellenfeest) of zoek je duurzame bedrijfskleding? De rode polo’s van de HEMA moeten er na een paar honderd keer wassen nog steeds felrood uitzien. Stel, de polo’s vervagen snel of het logo van de HEMA laat snel los en moeten regelmatig vervangen worden, dan is dit voor het bedrijf een enorme kostenpost. Een t-shirt voor een vrijgezellenfeest verdwijnt na één dag in de la. De drager stelt waarschijnlijk minder hoge eisen aan de pasvorm van het shirt.

Bij MagicPrint zijn we gespecialiseerd in de volgende druktechnieken: zeefdruk, transferdruk, borduren, DTG printing, flex plint en flock print. Bij producten kun je ons assortiment bekijken. De producten zijn niet direct te bestellen via de website, maar kunnen in combinatie met een bedrukking bij ons afgenomen worden.

De voordelen van een Zuid-Hollandse drukkerij

De drukkerij van MagicPrint is te vinden in Den Haag (Zuid-Holland). Vanuit deze stad rijden we naar alle plekken in Zuid-Holland en bezorgen we t-shirts gratis. Natuurlijk ben jij ook van harte welkom in onze drukkerij voor een rondleiding. En kom je net één t-shirt te kort? Geen probleem: we brengen graag nog een extra t-shirt in Ridderkerk, Delft of Oud-Beijerland.

Offerte nodig? Vul jouw gegevens hieronder in!

[caldera_form id=”CF58e4df0a35115″]

Heb je een vraag?