Meteen naar de inhoud
Home » T-shirt bedrukken in Leiden? Wij bezorgen gratis & snel!

T-shirt bedrukken in Leiden? Wij bezorgen gratis & snel!

T-shirt bedrukken in Leiden? Wij bezorgen gratis & snel!

Geef jij een vrijgezellenfeest in de ‘Sleutelstad’? Of wil je dat jouw medewerkers in Leiden in professionele bedrijfskleding worden uitgerust? Is het weer tijd voor het jaarlijkse bedrijfsuitje? Wat de reden ook is: met een gepersonaliseerd t-shirt van Magic Print beleven jij en de anderen een onvergetelijke dag.

Leiden is een schitterende stad met de bekende pleinen, de historische binnenstad met de Pieterskerk en de Hooglandse Kerk en natuurlijk de Burcht. De afgelopen jaren zijn er al veel vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten en bruiloften georganiseerd in de Sleutelstad. Magic Print mocht regelmatig t-shirts leveren.

Magic Print is één van de bekendste textieldrukkers van Nederland. We leveren in heel Nederland, maar als Leidenaar profiteer jij van een aantal voordelen. Onze drukkerij is gevestigd op tien autominuten van Leiden. Hierdoor kunnen we ook in Leiden gratis en snel leveren. Heb jij dus een spoedklus, dan zorgen wij ervoor dat de t-shirts sneller dan het licht arriveren. We leveren aan particulieren en bedrijven. In onze textieldrukkerij staan veel machines, waardoor we kleine en grote aantallen kunnen leveren. Een paar t-shirts of 10.000 t-shirts nodig? Geen probleem, wij zorgen dat het snel wordt geleverd.

Overigens leveren we niet alleen gratis in Leiden, maar ook in nabije dorpen en steden, zoals Alphen aan den Rijn, Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Oegstgeest en Leiderdorp.

Natuurlijk horen we graag jouw wensen. Moeten de t-shirts of polo’s van premium kwaliteit zijn? In dat geval adviseren we een duurdere druktechniek. Onder aan de streep is dit goedkoper, bijvoorbeeld als het om bedrijfskleding gaat. Na honderden keren wassen ziet jouw logo er nog goed uit. Voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten adviseren we om goedkopere producten en druktechnieken te gebruiken, vaak gaan de t-shirts maar één dag mee. Qua druktechnieken bieden wij o.a. aan: zeefdruk, transferdruk, borduren, DTG printing, flex plint en flock print.

Offerte nodig? Vul jouw gegevens hieronder in!

[caldera_form id=”CF58e4df0a35115″]

Heb je een vraag?