T-shirt bedrukken en borduren Den Haag
Snelle levering Al ruim 20 jaar ervaring
Hoogste kwaliteit Laagste prijzen

T-shirt bedrukken in Delft? Wij bezorgen snel & goedkoop!

Heb je een horecazaak aan de Beestenmarkt en wil je dat jouw medewerkers in professionele bedrijfskleding lopen? Of geef je een vrijgezellenfeest in ‘klein Amsterdam’? Laat een t-shirt bedrukken met jouw logo of tekst. Een t-shirt is ook na het vrijgezellenfeest een mooi aandenken aan een onvergetelijke dag in Delft.

Magic Print is ’s Nederlands bekende drukker. We hebben een grote drukkerij in Nederland en leveren vanuit daar aan particulieren en bedrijven. Of je nu 5 of 5000 t-shirts nodig hebt: wij kunnen het aan.

Als Delftenaar profiteer jij van razendsnelle verzending. Onze drukkerij is tien minuten van jou verwijderd. Als de t-shirts klaar zijn, komen we deze kosteloos bij je bezorgen.

Laat jouw wensen horen en we ontzorgen je van A tot Z. Wil je liever een goedkoop t-shirt of verwacht je topkwaliteit textiel? Geef het aan als je het formulier onderaan deze pagina invult. Wij werken samen met allerlei leveranciers en gebruiken verschillende druktechnieken om het gewenste product te creëren. Stel, het t-shirt wordt gebruikt voor een bedrijfsfeest in Delft, dan wordt het t-shirt waarschijnlijk maar één dag intensief gebruikt. Dan kiezen we liever voor een goedkope druktechniek. Hierdoor daalt de prijs per t-shirt. Gaat het echter om bedrijfskleding, dan kiezen we voor een betere druktechniek, zoals borduren. Zelfs na honderden keren wassen ziet het logo van jouw bedrijf er nog piekfijn uit. Qua druktechnieken bieden wij o.a. aan: zeefdruk, transferdruk, borduren, DTG printing, flex plint en flock print.

Offerte nodig? Vul jouw gegevens hieronder in!Openingstijden

Maandag
09:00 – 18:00
Dinsdag
09:00 – 18:00
Woensdag
09:00 – 18:00
Donderdag
09:00 – 18:00
Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 18:00
Zondag
Gesloten

Magic Print Verkoop :

Magic Print
Veraartlaan 12
2288 GM Rijswijk

Email: info@magicprint.nl
Bezoeken alléén op afspraak !

Magazijn :

Magic Print
Kerketuinenweg 2
2544 CW Den Haag

LET OP! Geen bezoek adres!

Bel ons voor een afspraak!

telefoon: 070-8873306
e-mail: info@magicprint.nl

KvK: 53342178

facebook magic print twitter magic print

Goed Hart Keurmerk