Meteen naar de inhoud
Home » Sweaters bedrukken of borduren Magic Print Den Haag

Sweaters bedrukken of borduren Magic Print Den Haag

                                    

                                                    Sweaters bedrukken en borduren

Klassieke, professionele sweaters met een geborduurd logo van uw bedrijf? Sportieve sweaters met bedrukking voor een speciale gelegenheid? Moderne sweaters met een V-hals en een mooie tekst erop? Wat u ook zoekt, bij Magic Print Den Haag laat u eenvoudig de mooiste sweaters bedrukken of borduren met alle mogelijke druk- en borduurtechnieken.

Soorten sweaters

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om zelf uw truien of sweaters aan te leveren om ze te laten bedrukken of borduren. Echter, vanwege onze lage prijzen is het bijna altijd voordeliger om de kleding bij ons af te nemen. Door ons ruime assortiment waarin alle producten uit voorraad leverbaar zijn, betaalt u niet teveel en is er altijd een geschikte sweater voor uw doel.

Zo hebben we voor zowel mannen als vrouwen sweaters in allerlei verschillende stijlen. Gaat u voor sweaters met of zonder V-hals en met of zonder knopen? Kies u voor een effen kleur of met een sweater met een bepaald patroon en een paar mooie details? U kunt ervan uit gaan dat ons gehele assortiment getest is met alle druktechnieken en ook met borduurwerk. Hierdoor weet u zeker dat de door u gekozen sweater uitstekend bedrukt kan worden.

Sweaters borduren

Wanneer u een sweater laat borduren weet u zeker dat u een professionele indruk achterlaat. Het borduursel is van hoge kwaliteit en er kan gekozen worden uit wel 15 kleuren. Bovendien maken wij gratis een borduurkaart voor u, iets wat weinig drukkerijen ons na kunnen zeggen! Na het borduren heeft u een logo of tekst op uw truien of sweaters staan dat lang mee gaat. Bovendien zit het borduursel stevig vast door een sterke backing. Borduren is vanwege de uitstraling erg geschikt voor zakelijke toepassingen, maar wordt ook veel door particulieren gebruikt die hun sweater iets chiquer willen maken of gewoon een kwalitatief uitstekende bedrukking willen.

Sweaters bedrukken

Bij Magic Print Den Haag kiest u uit een groot scala aan druktechnieken, allemaal met hun eigen voordelen.

De flex of flock druktechnieken zijn al mogelijk bij een oplage van slechts één stuk. Bij flex wordt de bedrukking met hitte overgebracht op de sweater. Met flock wordt de bedrukking in een dun laagje aangebracht op het textiel. Met de flock techniek komt een zachte, velours-achtige bedrukking ‘op’ de sweater te liggen, wat in een luxe uitstraling resulteert.

Voor grotere oplages zijn de zeefdruk en de transferdruk erg geschikt. Beiden zijn van hoge kwaliteit en worden vaak gebruikt voor kleding die veel te verduren heeft. De transferdruk heeft als voordeel dat deze gewassen kan worden tot maar liefst 90 graden!

Een andere mogelijkheid is bedrukken met DTG printing. Deze techniek is perfect voor het aanbrengen van afbeeldingen. De machine die wij gebruiken werkt hetzelfde als een printer en het resultaat bij afbeeldingen is met geen enkele andere druktechniek te verkrijgen. Zelfs complexe afbeeldingen of logo’s met veel verschillende kleuren zijn met DTG printing geen probleem.

                                                     

                  Sweaters bedrukken of borduren in Den Haag en omstreken

Magic Print is gevestigd in Den Haag en is een echt familiebedrijf. Door onze flexibiliteit, hoogwaardige apparatuur en vakmensen kunnen we snel produceren en voorzien we al onze klanten van het beste advies. Vanwege onze ligging leveren we in heel Nederland met snelle levertijden. Als ondernemers begrijpen we echter ook dat er soms ook extra haast kan zitten achter een klus. Daarom is in overleg ook spoed- of weekendproductie en levering mogelijk. Wat u dus ook nodig heeft, wij zijn de drukkerij waarmee u altijd kunt rekenen op een goed, snel en betaalbaar resultaat.

Heb je een vraag?