Meteen naar de inhoud
Home » Sublimatieshirts

Sublimatieshirts

Sublimatieshirts: sportkleding met eigen ontwerp

Op zoek naar unieke en herkenbare sportkleding voor uw sportclub? Kies dan voor sublimatieshirts. Sublimatieshirts zijn uniek en volledig zelf te ontwerpen. Daarnaast is sublimatie bij uitstek de beste methode om sportkleding te bedrukken vanwege de onuitwisbare opdruk die het beste blijft zitten op polyester kleding.

T-shirts sublimeren is een geliefde drukmethode vanwege de vele voordelen van sublimatiedruk. Een van deze voordelen is dat kleding sublimeren uitmondt in een haarscherp beeld, met een hoge kleurechtheid. Bovendien heeft u geen kleurenlimiet, door middel van sublimatie kunnen namelijk alle mogelijke kleuren gedrukt worden. Dit resulteert in prachtige full colour shirts, die wasbaar zijn tot 60 graden. T-shirts sublimeren is met name populair voor sportkleding zoals voetbalshirts.

Sublimatie voetbalshirt

Onder andere voor het bedrukken van voetbalshirts is sublimatie een populaire druktechniek. Tijdens het voetballen bent u continu in beweging en moet een shirt met opdruk niet benauwend aanvoelen. Door voetbalshirts te laten sublimeren wordt de inkt in de vezel gedrukt, waardoor de opdruk niet voelbaar is. Bovendien wordt de stof niet afgesloten, waardoor het shirt geheel ademend blijft. We kunnen twee soorten t-shirts aan u leveren, namelijk gladde polyester stof of een mesh stof.

Gladde polyester heeft als voordeel dat de stof goed bestand is tegen zonlicht en niet verkleurd. De stof is vrijwel kreukvrij en kleurvast. Mesh stof, ook wel gaasjersey genoemd, is een elastische, gaasachtige stof. Deze stof wordt vaak gekozen voor sportkleding omdat je de stof haast niet voelt.

Sportkleding bedrukken

Wilt u sportkleding laten bedrukken? Of u nu kiest voor sublimatiedruk of een andere drukmethode, bij Magic Print bent u aan het juiste adres. We zijn de voordeligste drukker in regio Den Haag en kunnen u helpen bij het bedrukken van uw sportkleding. De voordelen van sportkleding te bedrukken met behulp van sublimatiedruk zijn:

  • Leverbaar in kleine en grote oplages door het snelle sublimatie proces;
  • Door sportkleding te laten sublimeren wordt de inkt volledig in de stof verwerkt, waardoor de stof blijft ‘ademen’;
  • De opdruk laat niet los en verkleurt niet, bovendien gaat het textiel jarenlang mee;
  • Geen kleurenlimiet dankzij de oneindige kleurmogelijkheden in fullcolour;
  • Hoogwaardige kwaliteit doordat de inkt in de vezel wordt geperst.

Sublimatieshirts kopen?

Wilt u sublimatieshirts kopen? Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw sportkleding en wij doen u zo snel mogelijk een aantrekkelijk prijsvoorstel.

Heb je een vraag?