Ga naar de inhoud
Home » Sportkleding bedrukken

Sportkleding bedrukken

Tshirt bedrukken _ZoetermeerSportkleding bedrukken

Ben je op zoek naar een bedrijf dat sportkleding laat bedrukken? Dan ben je bij Magic Print aan het juiste adres. Voor het bedrukken van textiel kan je kiezen uit verschillende technieken. Magic Print heeft voor elke opdracht de juiste techniek. Wil je weten over hoe we je sportkleding bedrukken? Lees dan verder.

Sportkleding bedrukken: de juiste techniek

Er zijn verschillende druktechnieken. Echter zijn er twee druktechnieken die het beste werken bij het bedrukken van sportkleding: flex druk en sublimeren. We zullen even kort uitleggen waarom deze methodes het meest geschikt zijn:

Flex druk

Er wordt vaak gebruik gemaakt van flex druk bij het bedrukken van kledingstukken. Het is een techniek waarbij de print door middel van hoge druk en verwarming op het textiel wordt gedrukt. De opdruk is flexibel waardoor deze met de stof mee uitrekt en weer terugkrimpt, dit maakt de techniek ideaal voor het bedrukken van kleding.

Er is geen minimum afname vereist, handig dus als je namen of logo’s wilt laten bedrukken binnen je bedrijf of sportteam. Echter moet je bij deze druktechniek wel rekening houden met bepaalde zaken tijdens het wassen en strijken. Meer weten over deze techniek? Lees hier verder.

Sublimeren

Bij het bedrukken van sportkleding is sublimeren de beste optie. Het is een hoogwaardige druktechniek die zorgt voor mooie resultaten. Het inkt wordt vermengd met de stof met als gevolg een uiterst helder en scherp resultaat.

Een ander voordeel van de sublimatiedruk is dat de stof gewoon kan blijven ‘ademen’. Dit is omdat de print die gedrukt moet worden de poriën van het weefsel niet bedekt. Deze techniek is zeer geschikt voor het bedrukken van wielrenkleding, voetbalshirts en andere sportkleding (bestaande uit minimaal 65% polyester).

Magic Print helpt u graag verder

Magic Print gebruikt zowel ambachtelijke als moderne technieken om tot een goed eindproduct te komen. Wij willen bij het bedrukken van jouw kleding graag weten wat het verhaal erachter is, is het shirt bedoeld voor eenmalig gebruik of moet het jaren goed blijven? Zo weten we hoe we de juiste werkwijze toe kunnen passen op jouw kledingstuk. Daarnaast krijgt elke klant een op maat gemaakte eerlijke offerte om de prijzen zo laag mogelijk te houden.

Overige druktechnieken

Naast de beste technieken voor het bedrukken van sportkleding werkt Magic Print uiteraard nog met een hoop andere technieken. We zetten ze voor je op een rijtje:

Meer informatie 

Wil je je sportkleding bedrukken? Dat kan. Neem contact op of vul onderstaand contactformulier in, we helpen je graag verder.

Heb je overige vragen of wil je meer informatie? Stuur ons dan ook gerust een berichtje.

Heb je een vraag?