Meteen naar de inhoud
Home » Schorten en sloven bedrukken

Schorten en sloven bedrukken

Wilt u dit jaar in met nieuwe kledij voor uw horecapersoneel? Bij Magic Print kunnen we al uw schorten en sloven bedurkken. Wij hebben ze in verschillende kleuren, stoffen en maten. Daarnaast kunt u ze ook bedrukken met het logo van uw restaurant of café. Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden? Lees dan verder.

Nieuwe schorten en sloven

Bent u toe aan nieuwe schorten en sloven voor uw personeel? Zoek dan niet verder. Wij hebben diverse benodigdheden op voorraad. Denk hierbij aan nette schorten of juist hele simpele sloven. Ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende mooie kleuren en maten. Ook hebben we kleding voor zowel mannen- als vrouwen, maar we hebben ze ook verkrijgbaar in unisex varianten. Wilt u een kijkje nemen naar onze schorten en sloven? Bekijk ze hier.

Uw schorten en sloven bedrukken

Heeft u passende schorten sloven gevonden voor uw restaurant? Dan is het nu tijd voor de volgende stap. Het bedrukken van uw horecakleding! Dit zorgt voor een extra feeling bij uw personeel en geeft een leuke uitstraling. Magic Print is gespecialiseerd in het bedrukken van kledingstukken en weet precies wat de beste druk manier is voor uw kleding. We werken met verschillende druktechnieken die gebruikt kunnen worden om uw bedrijfslogo, tekst of afbeelding te laten bedrukken. Wilt u meer informatie over onze druktechnieken? Lees hier verder.

Ook voor al uw andere kledingstukken

Wist u dat wij behalve schorten en sloven voor de horeca, ook andere kledingstukken en accessoires aanbieden op de website? Zo hebben we voor verschillende werkvelden passende kleding: sporters, horeca en werkkleding voor in de bouw. Maar ook vrijetijdskleding zoals hoodies, trainingsbroeken, jassen, vesten en schoenen.

En zelfs accessoires zoals schoenen, handdoeken en tassen zijn op onze website te vinden. Daarnaast maakt u zelfs uw kinderen blij met onze grote voorraad kinderkleding (voor verschillende leeftijden). Wij kunnen al uw kleding bedrukken.

Meer informatie

Wilt u uw schorten en sloven bestellen en laten bedrukken? Vul onderstaand formulier in, wij nemen contact met u op. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op, wij helpen u graag verder!

[caldera_form id=”CF58e4df0a35115″]

 

Heb je een vraag?