Ga naar de inhoud

Als u op zoek bent naar promotie- of bedrijfskleding, dan zijn T-shirts, sweaters, hoodies en caps een geweldige optie. Deze items zijn niet alleen praktisch, comfortabel en stijlvol, maar kunnen ook bedrukt worden met uw logo, slogan of afbeelding. Bij Magic Print zijn wij gespecialiseerd in het bedrukken van deze items met behulp van verschillende technieken, waaronder zeefdruk, DTG-printing, DTF-printing, sublimatie en borduring. In deze tekst zullen we deze technieken nader bekijken en uitleggen welke het beste past bij uw behoeften.

Zeefdruk

Zeefdruk is een van de oudste en meest gebruikte methoden voor het bedrukken van T-shirts, sweaters, hoodies en caps. Het proces omvat het maken van een stencil van uw ontwerp op een fijn gaas, waarna de inkt op het textiel wordt gedrukt. Zeefdruk is een uitstekende optie als u een groot aantal items wilt laten bedrukken met dezelfde afbeelding of tekst. Het is ook een duurzame optie omdat de inkt diep in de stof doordringt en bestand is tegen wassen en slijtage. Zeefdruk kan worden gebruikt op zowel lichte als donkere kleding en caps.

DTG-printing

DTG-printing (Direct to Garment) is een digitale druktechniek waarbij een speciale printer wordt gebruikt om inkt direct op het textiel te spuiten. DTG-printing is een geweldige optie als u een kleurrijk ontwerp of afbeelding wilt laten bedrukken op een klein aantal items. Het is ook een goede optie als u een gedetailleerd ontwerp wilt hebben, omdat de printer zeer nauwkeurig is. DTG-printing kan worden gebruikt op zowel lichte als donkere kleding, maar het werkt het beste op katoen en katoenmixen.

DTF-printing

DTF-printing (Direct to Film) is een digitale druktechniek waarbij inkt op een speciaal transferpapier wordt geprint en vervolgens op het textiel wordt geperst met behulp van een hittepers. DTF-printing is een geweldige optie als u een kleurrijk en gedetailleerd ontwerp wilt laten bedrukken op een klein aantal items. Het is ook een goede optie als u speciale effecten zoals glans, glitter of holografische afbeeldingen wilt hebben. DTF-printing kan worden gebruikt op zowel lichte als donkere kleding, maar het werkt het beste op katoen en katoenmixen.

Sublimatie

Sublimatie is een digitale druktechniek waarbij inkt op een speciaal transferpapier wordt geprint en vervolgens met behulp van hitte wordt overgebracht op het textiel. Sublimatie is een uitstekende optie als u een kleurrijk ontwerp of afbeelding wilt laten bedrukken op polyester, omdat de inkt in de vezels van de stof wordt geperst en niet bovenop de stof zit. Sublimatie is ook een goede optie als u een klein aantal items wilt laten bedrukken. Het is echter niet geschikt voor katoenen of katoenmix kleding

Heb je een vraag?