Ga naar de inhoud
Home » Logo bedrukken

Logo bedrukken

Tshirt bedrukken _ZoetermeerHeeft u een prachtig logo dat u wilt laten bedrukken op uw kleding? Misschien op een t-shirt, hoodie of eventueel zelfs een schort? Geen probleem. Magic Print bedrukt jouw kleding graag met het bedrijfslogo. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Lees verder, we vertellen u graag wat meer.

Verschillende technieken

Magic Print hanteert meerdere technieken als het gaat om bedrukken. We zijn een gespecialiseerd bedrijf en weten precies welke druktechniek nodig is voor uw kledij. Het bedrukken van uw logo op bedrijfskleding of sporttenue zal dus geen probleem zijn. Daarnaast kunnen we u een enorm assortiment aan artikelen aanbieden, u kunt deze vinden onder producten. Doordat wij groot inkopen kunt u zo profiteren van extra scherpe prijzen en de beste kwaliteit. Wilt u toch een eigen kledingstuk aanleveren? Geen punt, u bent bij ons niets verplicht.

Logo op sportkleding bedrukken?

Wilt u het logo van een club op nieuwe sporttenues laten bedrukken? In dat geval adviseren wij de sublimatiedruk. Hierbij wordt het ontwerp geprint met een printer die hittegevoelige inkt bevat. Het ontwerp wordt geprint op speciaal papier, dat de inkt niet absorbeert. Vervolgens wordt het ontwerp gestreken op het textiel van het te drukken kledingstuk. Door de warmte (190 graden)van de warmtepers gaan de vezels van het textiel openstaan, waardoor de inkt zich met het textiel kan vermengen. De inkt wordt dus als het ware in de stof gedrukt, waardoor de opdruk niet langer óp het shirt ligt, maar erin.

Maar wat zijn de voordelen van deze techniek?

  • Erg duurzaam, tot wel 200 wasbeurten op 90 graden in de wasmachine te wassen.
  • Tot wel 6 kleuren drukken al vanaf een afname 25 stuks.
  • Uw eigen logo of afbeelding full color laten bedrukken.
  • Mogelijk voor elk (vlak) oppervlak.

Breed assortiment kleding voor bedrukking

Wist u ook al dat u uw benodigde kledij voor het bedrukken van uw logo, bij ons kunt aanschaffen? Zo hebben wij een breed assortiment aan kleding en accessoires. Denk hierbij aan werk- en veiligheidskleding, maar ook sport- en vrijetijdskleding. Moet u een logo bedrukken op kinderkleding? Ook geen probleem.

Offerte aanvragen?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag een offerte aanvragen? Leuk. Via onderstaand formulier vraagt u deze gemakkelijk aan. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het bedrukken van een logo. Neem contact op, we helpen u graag verder.

[caldera_form id=”CF58e4df0a35115″]

Heb je een vraag?