Ga naar de inhoud
Home » Logo bedrukken op kleding

Logo bedrukken op kleding

Wilt u uw logo bedrukken op kleding? Magic Print is dé bedrukspecialist in Den Haag en omgeven. Wij gaan graag aan de slag voor u en vertellen u graag wat meer over alle mogelijkheden. Lees verder voor meer informatie.

Tshirt bedrukken _Zoetermeer

Uw logo bedrukken op kleding

Heb je een bedrijfslogo wat je graag wilt laten bedrukken op kleding van je medewerkers of wil je het team logo mooi bedrukt op alle spelersshirts? Geen probleem! Magic Print is gespecialiseerd in meerdere druktechnieken die uw kleding laten stralen met het bedrukte logo. Wij geven u graag advies over de best passende techniek, afhankelijk van de stof en meer. Zie hier al onze druktechnieken op een rij;

  • Borduren
  • Flex druk
  • Flock druk
  • Sublimatiedruk
  • Transferdruk

Horecakleding laten bedrukken

Wist u ook dat we horecakleding bedrukken? U kunt het logo van ur restaurant of cafe laten bedrukken op alle kleding van uw medewerkers. Denk hierbij aan schorten en sloven, maar ook voor de bediening. Het bedrukken van uw bedrijfskleding geeft een professionele uitstraling en maakt het personeel extra herkenbaar voor uw klanten.

Bestel direct uw benodigde kledingstukken

Heeft u de benodigde kledingstukken nog nodig? Bijvoorbeeld voor in de horeca, in de bouw of voor zakelijk gebruik? Geen probleem. We hebben zowel werkkleding als vrijetijdskleding. Ook kunnen we u blij maken met accessoires, zoals tassen, hoofddeksels en zelfs mondkapjes. En niet te vergeten, kinderkleding. Deze kunnen we allemaal ook bedrukken met uw logo, naam of teamnummer of sponsor erop. Daarnaast is onze collectie ecologisch.

Duurzame druktechnieken

Naast onze fairtrade collectie bedrukken we uw kleding ook graag op een duurzame manier. Magic Print hanteert meerdere manieren om duurzaam kleding te bedrukken. Zo gebruiken wij de zeefdruk, DTG en DTF. We zullen wat vertellen over elke drukmethode.

  • Zeefdruk

De zeefdruk is een populaire druktechniek waarmee vrijwel elk materiaal bedrukt kan worden, bijvoorbeeld papier, karton, canvas en textiel. Het is een betrouwbare methode met een hoge kleurechtheid.

  • DTF

Het DTF-proces houdt in dat een afbeelding eerst in full color op een transparante ondergrond wordt gedrukt en daarna wordt overgezet naar het textiel. Deze nieuwe manier van textiel bedrukken heeft grote voordelen omdat het milieuvriendelijk is en er al geleverd kan worden vanaf 10 stuks.

  • DTG

DTG printing staat voor Direct to Garment (direct op kledingstuk) en is een vrij nieuwe druktechniek op het gebied van digitaal drukken op textiel. Met behulp van deze techniek kunnen we direct full color op de kleding drukken met watergedragen inkt.

Meer informatie

Wilt u het logo van uw bedrijf of vereniging laten bedrukken op kleding? Wij helpen u graag verder. Neem contact op voor meer informatie of vul onderstaande offerte in.

[caldera_form id=”CF58e4df0a35115″]

Heb je een vraag?