Meteen naar de inhoud
Home » Laser Bedrukken/graveren

Laser Bedrukken/graveren

Laser bedrukken/graveren van Textiel

Magic Print kan logo’s etc aanbrengen op textiel dmv lasertechniek,wat betekend dat de afbeelding nooit kan vervagen dus erg duurzaam is.Fleece is een ideale manier om zo te personaliseren maar ook op jeansstof en alle andere textielsoorten kunnen wij met onze co2 laser unieke resultaten behalen. Het laser bedrukken of lasergraveren van textiel is één van de laatste technieken die gebruikt worden voor het versieren van textiel.

 

Originele manier om fleeces en jeans te bedrukken

Fleece en jeansstof hebben een erg hoge dichtheid van vezels waardoor het mogelijk is om deze met een laser gravu te bedrukken. Dit geldt voor fleece sweaters als fleece plaid dekentjes  schorten ,slovenen voor jeansbroeken, jeanshemden en vele andere artikelen

De precisie van de laser doet met grote precisie de haartjes vd fleece of de inkt vd jeans wegbranden waardoor het logo of de tekst permanent in de vezels gegraveerd staat. Dit enkel mogelijk in een tint van de oorspronkelijke stof en dus niet voor meerkleurige opdrukken.

Waarom voor een laserbedrukking kiezen?

Laserbedrukkingen  op kleding is een techniek die zich onderscheidt  andere druktechnieken. Er wordt géén inkt gebruikt, het logo wordt rechtstreeks in de toplaag van de  kleding gebrand. Deze druktechniek is dan ook niet onderhevig aan slijtage.

laser bedrukken op textiel is  duurzaam, hoe vaak en hoe intensief de kleding gewassen word!Een andere mooie toepassing is het laseren van een logo op leren schorten en sloven voor de horeca ,het laseren van een logo op een leren schort geeft een zeer professionele uitstraling die zeker opvalt.

Ecologisch verantwoord

In tegenstelling tot de meeste andere druktechnieken worden bij laserbedrukken v géén inkten, géén solventen of andere chemica gebruikt. Hierdoor is het  een erg milieuvriendelijke techniek die enkel op de bestaande vezels inbrandt.Uiteraard blijven wij experimenteren op andere kleding en textiel zoals tshirts polo’s hoodies etc!

Neem contact met onze klantenservice voor de mogelijkheden!

Heb je een vraag?