Meteen naar de inhoud
Home » Kioskvlaggen drukken? Magic Print is dé specialist in drukwerk.

Kioskvlaggen drukken? Magic Print is dé specialist in drukwerk.

Kioskvlaggen drukken? Magic Print is dé specialist in drukwerk.

Heeft u recent een nieuwe winkel geopend? Of is uw huidige gevelreclame verouderd? Een kioskvlag is hét geschikte middel om indruk te maken in de winkelstraat. Een kioskvlag is op verschillende manieren te gebruiken. De meest bekende is aan de gevel, maar een kioskvlag is ook heel geschikt voor marktkramen, foodtrucks, kiosken en ijscowagens.

Met een kioskvlag trekt u de aandacht van bezoekers die langs uw winkel, marktkraam of kiosk lopen. Door middel van een kioskvlag kunt u uzelf op creatieve manier onderscheiden van de concurrent. Laat een kioskvlag drukken met uw logo of eigen ontwerp.

Kwalitatieve kioskvlaggen die lang meegaan

Bij Magic Print bent u ervan verzekerd dat uw kioskvlag van zeer hoge kwaliteit is. Dit is van belang omdat een kioskvlag eigenlijk altijd buiten hangt. Daarom moet hij elke weersomstandigheid kunnen doorstaan, zonder dat hij na de eerste storm compleet kapot is gewaaid.

Tip: wilt u dat uw kioskvlag nog langer meegaat? Haal hem dan na sluitingstijd binnen en hang hem ‘s ochtends weer op. Een andere, iets minder intensieve, mogelijkheid is dat u hem alleen in het weekend binnenhaalt. Uiteraard is dat laatste alleen toepasbaar wanneer u in het weekend gesloten bent.

Waarom een kioskvlag drukken bij Magic Print?

U bent bij Magic Print aan het juiste adres wanneer u een kioskvlag wilt drukken. Tevens kunt u ook bij ons terecht wanneer u bijpassende beachflags wilt laten bedrukken. Door een kioskvlag te combineren met een of twee beachflags is uw winkel of kraam niet te missen!

Magic Print maakt gebruikt van de modernste druktechnieken zoals zeefdruk, transferdruk, flex- en flockdruk, dtg printing en borduren. Doordat wij de laagste film- en zeefkosten rekenen kunnen wij u kioskvlaggen tegen een scherpe prijs aanbieden.

Een kioskvlag voor aan de gevel bestellen

Wilt u een kioskvlag bestellen? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een prijsvoorstel.

[caldera_form id=”CF5caca790bbbe5″]

Heb je een vraag?