Ga naar de inhoud
Home » Horecakleding bedrukken

Horecakleding bedrukken

Nu de horeca weer open mag, is het wellicht hoog tijd voor nieuwe kleding voor uw café, bistro of restaurant. Magic Print heeft verschillende kleding waren beschikbaar voor in de horeca. Daarnaast is het mogelijk om uw horecakleding te bedrukken op de juiste manier. Wilt u meer weten? Lees dan verder.

Uw horecakleding bedrukken

Wilt u uw horecakleding bedrukken met uw logo of een bepaalde afbeelding of tekst? Dat is mogelijk bij Magic Print. Het bedrukken van uw bedrijfskleding geeft een professionele uitstraling en maakt het personeel extra herkenbaar voor uw klanten. Een sloof, schort, t-shirt en zelfs pet is mogelijk te bedrukken.

Verschillende druktechnieken voor jouw horecakleding

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van kleding en beheersen + gebruiken diverse druktechnieken voor uw kleding en/of accessoires. Voor elk soort stof of materiaal is er een geschikte druktechniek. Weet u niet precies wat de beste manier is voor uw kleding? Dan adviseren wij u graag. Zie hier al onze druktechnieken op een rijtje:

  • Borduren
  • DTG Printing
  • Flex druk
  • Flock druk
  • Sublimatiedruk
  • Zeefdruk
  • Transferdruk

Kleding nodig?

Naast horecakleding, bieden wij ook vele andere kledingstukken aan op onze website. Heeft u bepaalde werkkleding nodig? Dan kunt u een kijkje nemen. We hebben bijvoorbeeld ook veiligheidsjassen die gedragen kunnen worden in het donker en kleding voor in de bouw. Maar we hebben ook kleding beschikbaar voor dagelijks gebruik. Neutrale t-shirts, truien, vesten, broeken, onderbroeken en jassen. Daarnaast hebben wij ook vele accessoires zoals handdoeken, schoenen, tassen en diverse hoofddeksels.

Magic Print

Bij Magic Print kunt u al uw textiel laten bedrukken. Dankzij onze moderne druktechnieken is het mogelijk om snel en goedkoop horecakleding te bedrukken. Of het nu gaat om 10 stukken of 10.000, wij maken het waar. Zowel als particulier als bedrijf bent u welkom bij ons. Daarnaast worden er geen aparte zeef- of filmkosten berekend. Ook voor borduurkaarten betaalt u géén extra kosten.

Begin direct met het bedrukken van horecakleding

Wilt u uw horecakleding bedrukken bij Magic Print in Den Haag? Geen probleem. Vul onderstaand formulier in voor een offerte! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op. Wij helpen u graag verder.

[caldera_form id=”CF58e4df0a35115″]

Heb je een vraag?