Meteen naar de inhoud
Home » Hoodie bedrukken

Hoodie bedrukken

                                                                              

Hoodie bedrukken

Hoodies bedrukken of borduren doet u bij Magic Print Den Haag. De capuchonsweater kent verschillende namen; Hoodie,Hoody,Hooded maar we spreken over hetzelfde artikel.Bij ons kiest u uit het grootste assortiment hoodies, maakt u gebruik van alle druktechnieken en krijgt u zelfs een gratis borduurkaart. Dit alles met goed advies, uitstekende levertijden en altijd een goede prijs.

Soorten hoodies

In ons online assortiment kiest u uit een grote hoeveelheid verschillende hoodies. Zowel voor mannen als vrouwen zijn er diverse varianten verkrijgbaar. Daarnaast verkopen we hoodies met speciale eigenschappen, zoals fluorescerende hoodies, hoodies met speciale maten of extra sterke hoodies voor zware werkzaamheden.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf hoodies aan te leveren. Meestal bent u echter goedkoper uit met de hoodies uit onze voorraad.

Hoodies bedrukken

Een logo, tekst of afbeelding aanbrengen op uw hoodie is erg eenvoudig doordat wij alle druktechnieken in eigen productie kunnen toepassen.

Met flex print druk en flox print druk kunt u al vanaf één hoodie een bedrukking aan laten brengen. Bij de flex print druk techniek wordt de bedrukking met hitte overgebracht op het shirt. Bij flock printing worden kleine kunststof haartjes op uw hoodie aangebracht. Dit geeft een luxe uitstraling, doordat de print iets op uw hoodie komt te liggen en bijna als fluweel aanvoelt.

Een andere optie is de zeefdruk. Deze is geschikt voor grotere oplages en erg slijtvast. Een andere variant, ook geschikt voor grote hoeveelheden, is de transferdruk. Ten opzichte van de zeefdruk heeft de transferdruk als voordeel dat de bedrukking tot wel 90 graden gewassen kan worden.

In onze drukkerij beschikken wij ook over de modernste DTG-printers. Dit zijn printers die moeiteloos full color afbeeldingen kunnen overbrengen op textiel. Zelfs bij afbeeldingen met veel verschillende kleuren, dunne lijnen en ingewikkelde vormen krijgt u hiermee een prachtig resultaat. Wanneer het om afbeeldingen gaat is deze techniek niet te evenaren.

 

Hoodies borduren

Voor een klassieke, zakelijke of professionele uitstraling kunt u ervoor kiezen om uw hoodies te laten borduren. Veel bedrijven kiezen bijvoorbeeld voor deze optie, omdat ze op deze manier een betere indruk achterlaten met hun bedrijfskleding.

Het voordeel van borduren bij Magic Print is dat u altijd gratis een borduurkaart krijgt. Bij de meeste drukkerijen betaalt u hier al snel tientallen euro’s voor! Naast de gratis borduurkaart krijgt u bij ons ook kwaliteit. Met een stevige backing en borduurmachines die, tegen hele lage meerkosten, tot wel 15 kleuren kunnen borduren, levert het borduren van een hoodie bij Magic Print altijd een uitstekend resultaat op.

Hoodies bedrukken of borduren in heel Nederland

Het bedrukken of borduren van uw hoodies gebeurt bij onze drukkerij in Den Haag. Uiteraard leveren wij in heel Nederland. Doordat wij flexibel zijn en alle productie in eigen beheer hebben, zijn we in staat om snel te produceren en te leveren. Ook is het mogelijk om in bepaalde gevallen met spoed of in het weekend te produceren en te leveren. Gecombineerd met onze goede prijzen en vakmanschap bent u bij Magic Print Den Haag aan het juiste adres voor al uw borduur- en drukwerk!

                                                                                          

Heb je een vraag?