Meteen naar de inhoud
Home » Geweven labels

Geweven labels

Geweven labels

MagicPrint is al ruim 20 jaar actief als textieldrukkerij die zich specialiseert in het bedrukken van kleding en labels. Wilt u als particulier kleding laten bedrukken voor bijvoorbeeld een feestje of voetbaltoernooi of bent u als ondernemer op zoek naar nieuwe bedrijfskleding? U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende, grote of kleine opdrachten! 

Textiel labels

Om uw kleding er professioneel uit te laten zien kunnen wij deze voorzien van een hoogwaardig textiel label. Deze labels kunnen worden voorzien van een middenvouw of eind vouw label. Gevouwen labels kunnen worden vastgenaaid in een naad of worden over de rand van het kledingstuk heen gevouwen. Met een label kunt u extra informatie geven over het kledingstuk. U kunt hier uw logo en bedrijfsnaam in verwerken, een tekst op plaatsen of de wasvoorschriften vermelden. De labels zijn beschikbaar in verschillende gerecyclede polyester garen. De labels zijn te optimaliseren door de kleuren, grootte en positie te selecteren. Kortom, (bijna) alles is bij ons mogelijk!  

Ons assortiment

Bij MagicPrint bedrukken wij onder andere: t-shirts, caps, handdoeken, broeken, sweaters, jassen, kinderkleding, polo’s en sportkleding. Al onze textielproducten zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor we een snelle levering mogelijk kunnen maken. De kleding die wij aanbieden is beschikbaar in verschillende maten, materialen, kleuren en modellen te bestellen. Onze producten worden gemaakt van enkel de beste materialen als polyester, katoen, nylon en fleece. 

Druktechnieken

Bij het bedrukken van kleding is de techniek die erachter zit uiterst belangrijk. Op deze manier kunnen we garanderen dat de bedrukking niet snel vervaagd. Wij gebruiken verschillende ambachtelijke en moderne druktechnieken. Denk hierbij aan zeefdruk, transferdruk, flockdruk, borduren, laser druk en dtg printing. 

Kleding labels bestellen

Wilt u graag labels voor aan uw kleding bij ons bestellen? Dat kan eenvoudig en snel via onze webshop. Wij zijn gevestigd in Den Haag, maar leveren uiteraard door heel Nederland.  U kunt selecteren welke kleding u wilt laten bedrukken en vraagt daarmee direct een vrijblijvende offerte bij ons op. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het laten plaatsen van geweven labels dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij voorzien u dan graag van een persoonlijk en eerlijk advies. 

Offerte aanvragen

Heb je een vraag?