Ga naar de inhoud
Home » Ecologisch textiel bedrukken

Ecologisch textiel bedrukken

 Ecologisch textiel  bedrukken met millieuvriendelijke inkten!

Hecht u veel waarde aan ecologisch textiel? Wij ook. Daarom verkopen wij ecologisch textiel en bedrukken we duurzaam. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Wij vertellen u graag meer.

Ecologisch textiel

Heeft u kleding nodig voor op het werk, bijvoorbeeld voor in de horeca, in de bouw of voor zakelijk gebruik? Geen probleem. We hebben zowel werkkleding als vrijetijdskleding. Ook kunnen we u blij maken met accessoires, zoals tassen, hoofddeksels en zelfs mondkapjes. En niet te vergeten, kinderkleding. Deze kunnen we allemaal ook bedrukken met uw logo, naam of teamnummer erop. Wist u ook dat de collectie geheel ecologisch is?

Duurzaam bedrukken

Wilt u uw ecologisch textiel graag bedrukken? Wij zijn u graag van dienst. We hebben meerdere duurzame drukmethodes. We leggen graag wat uit over deze technieken:

 • DTF
  Het DTF-proces houdt in dat een afbeelding eerst in full color op een transparante ondergrond wordt gedrukt en daarna wordt overgezet naar het textiel. Deze nieuwe manier van textiel bedrukken heeft grote voordelen omdat het milieuvriendelijk is en er al geleverd kan worden vanaf 10 stuks. Praktisch alle stoffen zijn te bedrukken zoals Katoen, Polyester, gemengde weefsels, Nylon, Leer, Viscose en vele andere soorten. Na de 60 wasbeurten is er nauwelijks verschil te zien ten opzichte van de eerste wasbeurt, de prints blijven dus van topkwaliteit.
  > Lees hier meer over DTF drukken.
 • DTG
  DTG printing staat voor Direct to Garment (direct op kledingstuk) en is een vrij nieuwe druktechniek op het gebied van digitaal drukken op textiel. Met behulp van deze techniek kunnen we direct full color op de kleding drukken met watergedragen inkt. De scherpte en helderheid van de afbeelding is niet te evenaren door andere druktechniekens zoals bijvoorbeeld full colour bedrukking met zeefdruk.
  > Lees hier meer over DTG drukken.
 • Zeefdruk
  De zeefdruk is een populaire druktechniek waarmee vrijwel elk materiaal bedrukt kan worden, bijvoorbeeld papier, karton, canvas en textiel. Het is een betrouwbare methode met een hoge kleurechtheid. De te drukken print wordt met een vrij dikke laag inkt overgebracht op het textiel, waardoor de bedrukking van goede kwaliteit en goed dekkend is. Mede hierdoor wordt de uiteindelijke kleur niet beïnvloed door de kleur van de kleding. Zeefdruk is dus geschikt voor iedere kleur textiel.
  > Lees hier meer over drukken met de zeefdruk.

Zeefdruk

De textieldrukkerij in Den Haag

Magic Print is hét adres voor al uw bedrukkingen op (ecologisch) textiel. Dankzij professionele apparatuur en veel ervaring bent u zeker van een goede kwaliteit. Ook is Magic Print de goedkoopste drukker in Den Haag en omstreken. Dit maakt het voor u prettig om zaken met ons doen.Voordelig en snel kleding bedrukken in Den Haag is mogelijk dankzij moderne druktechnieken.

Magic Print biedt de keuze uit meerdere opties: zeefdruk, transferdruk, flexdruk, flockdruk, dtg printing, borduren of drukken met behulp van laser techniek. Er worden geen aparte zeef- of filmkosten berekend. Ook voor borduurkaarten betaalt u géén extra kosten.

Ecologisch bedrukken bij Magic Print?

Wilt u er zeker van zijn dat uw verhaal goed aanslaat? Het kan geen kwaad om advies in te winnen bij Magic Print. Ons team helpt u graag bij het maken van een goede keuze. Samen met u streeft Magic Print naar mooie prints op kleding. Magic Print dé specialist in het bedrukken van uw ecologisch textiel. Neem contact op voor meer informatie.

[caldera_form id=”CF58e4df0a35115″]

Heb je een vraag?