Meteen naar de inhoud

Uw flock druk / flock print specialist

Magic Print is één van de laatste bedrijven in Nederland die rechtstreekse flockbedrukkingen maakt.Flock bestaat uit kleine kunststof haartjes die dmv statische electriciteit rechtop op uw textiel worden gelijmd. Flockdruk ziet er velours-achtig uit en geeft een luxe-uitstraling aan uw textiel. Flockbedrukkingen liggen iets op de stof en voelen fluweelachtig aan.Voor de enkele stuks maken wij gebruik van rollen flock waaruit wij afbeeldingen en logo’s kunnen snijden,al vanaf enkele stuks.

Beschikbare kleuren:

Kleding bedrukken

Voor het bedrukken van kleding is flock printen erg geschikt. Niet alleen stevige stoffen maar ook minder stevige of zelfs elastische kleding kan bedrukt worden met toepassing van deze techniek. Over het algemeen wordt er echter gekozen voor steviger stof zoals katoen omdat de kleding anders stijver kan aanvoelen. Magic Print kan u, op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeur, vrijblijvend informeren of deze druktechniek geschikt is voor uw opdracht.

Waar moet u op letten bij flock print bedrukken

Als u kiest voor deze techniek zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Zo mag het ontwerp bijvoorbeeld geen dunne lijnen bevatten om te voorkomen dat het vilt zal scheuren. Per ontwerp kunt u slechts één kleur gebruiken. Uw bedrukking vormt een extra laag op het textiel, dit kan zowel een voordeel (warmere kleding) als een nadeel (slechte ventilatie) zijn. Voor het wassen geldt een maximumtemperatuur van 60 graden. Gebruik van wasdrogers wordt afgeraden.

Extra voordeel

Wij hebben voor onze klanten een breed aanbod van artikelen die we voor u kunnen bedrukken. Door gebruik te maken van de artikelen uit onze catalogus profiteert u van een extra lage prijs en ontvangt u de best mogelijke kwaliteit. Alle producten die door ons aangeboden worden zijn speciaal voor bedrukken gemaakt. U bent dus gegarandeerd van de beste resultaten.

Voordelen van flock print bedrukking
  • Ontwerp springt meer naar voren.
  • Geschikt voor zeer fijne ontwerpen (al vanaf 1,5 cm).
  • Kleinere aantallen mogelijk.
  • Geen film of zeefkosten.
Heb je een vraag?