Meteen naar de inhoud
Home » Dranghekdoek bedrukken

Dranghekdoek bedrukken

Dranghekdoek bedrukken?

Dranghekdoek bedrukken

Dranghekken komt u overal tegen: bij festivals, evenementen, beurzen concerten, marathons en ga zo maar door. Ze zijn bedoeld om de massa op afstand te houden, maar tegelijkertijd worden ze ook door honderden, al dan niet duizenden, mensen gezien. Daarom zijn dranghekken een effectief reclamemiddel. Niet voor niets zijn dranghekken vaak voorzien van dranghekdoeken met promoties van bedrijven, aankondigingen of informatie. Wilt u ook uw merk, product, bedrijf of evenement onder de aandacht brengen? Laat vandaag nog een dranghekdoek bedrukken.

Val op met een dranghekbanner

Een dranghek heeft over het algemeen een praktische functie: mensen op afstand houden of via een bepaalde route naar een bestemming begeleiden. Echter kan een dranghek ook als effectief reclamemiddel ingezet worden, tenslotte zijn er vaak ontzettend veel mensen die langs een dranghek lopen. Zorg daarom dat uw dranghekbanner opvalt tussen alle andere.

Enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukken

Onze dranghekdoeken zijn in twee varianten leverbaar: enkelzijdig bedrukt of dubbelzijdig bedrukt. Is het dranghek maar aan een kant zichtbaar voor het publiek? Kies dan voor een enkelzijdig dranghekdoek. Met een dubbelzijdige banner is uw boodschap vanzelfsprekend aan beide kanten zichtbaar. Door middel van de handige uitsparingen in het doek is het dranghek nog steeds eenvoudig te verplaatsen.

Dranghekdoek laten bedrukken? Vul het formulier in!

Onze dranghekdoeken zijn direct klaar voor gebruik. Door middel van tiewraps kunt u de banner eenvoudig bevestigen aan het dranghek. Laat ons weten voor welk doel u een dranghekdoek wilt laten drukken. Is dit voor eenmalig gebruik? Of is het de bedoeling dat het doek voor langere tijd blijft hangen? Zo kunnen we het beste materiaal voor uw dranghekdoek kiezen.

Ook voor bouwhekdoeken kunt u bij ons terecht. Benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u een bestelling plaatsen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.


Heb je een vraag?