Meteen naar de inhoud
Home » Caps bedrukken of borduren Magic Print Den Haag

Caps bedrukken of borduren Magic Print Den Haag

                  Caps bedrukken borduren     Caps borduren of bedrukken Magic Print

                                     Caps bedrukken of borduren

Petjes, caps en andere hoofddeksels zijn de perfecte accessoire of gadget voor uw bedrijf, gelegenheid of feest. Met een mooie bedrukking of borduursel geeft u deze de juiste professionele, zakelijke, feestelijke of vrolijke indruk. Caps bedrukken of borduren doe je dan ook bij Magic Print Den Haag!

Soorten caps

Bij Magic Print Den Haag kiest u uit een grote hoeveelheid verschillende caps, zonnekleppen,petten, hoeden en andere hoofddeksels. Zo verkopen we naast caps en petten ook mutsen en beanies of caps in een speciale vorm. Snapbacks, sport caps, bucket hats, strohoeden en trilby’s zijn hier enkele voorbeelden van.

Caps bedrukken

Alle caps uit ons assortiment kunnen worden bedrukt of geborduurd. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen materiaal aan te leveren. Wanneer u de caps nog niet heeft gekocht is het vaak voordeliger om deze ook bij ons af te nemen. Onze vakkundige medewerkers denken graag met u mee en voorzien u van het beste advies.

Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit een groot aantal druktechnieken. Afhankelijk van de oplage, gewenste kwaliteit en hetgeen wat er gedrukt wordt is de ene druktechniek meer geschikt dan de andere.

Zeef- en transferdruk zijn het meest gangbaar voor grotere oplages. Hiermee wordt relatief goedkoop en kwalitatief goed uw logo, tekst of andere bedrukking overgebracht op de cap. Het voordeel van transferdruk ten opzichte van zeefdruk is dat de bedrukking tot wel 90 graden gewassen kan worden.

Flex- en flockdruk zijn erg geschikt voor kleine oplages. Hiervoor geldt dat flockdruk over het algemeen een iets luxere uitstraling heeft dan flexdruk. Dit komt doordat de bedrukking als een soort zachte fluwelen laag op de cap komt te liggen.

Tot slot beschikken wij ook over de mogelijkheid om DTG printing te gebruiken voor uw caps. DTG printing is een nieuwe techniek waarmee afbeeldingen haarscherp kunnen worden overgebracht op textiel. Als het gaat om afbeeldingen is deze techniek ongeëvenaard.

Caps borduren

Naast de diverse druktechnieken is het ook mogelijk om uw caps, petten en andere hoofddeksels bij ons te laten borduren. Borduren geeft een zakelijke en professionele uitstraling en zorgt er bovendien voor dat uw tekst of logo duurzaam op de cap wordt aangebracht. Het borduursel zal erg lang meegaan.

Het voordeel van borduren bij Magic Print is dat je altijd een gratis borduurkaart krijgt. Bovendien betaal je bijna geen meerprijs voor het gebruik van meerdere kleuren en kunnen onze borduurmachines tot wel 15 verschillende kleuren borduren!

Waarom Caps bedrukken of borduren bij Magic Print Den Haag?

Magic Print Den Haag is een echt familiebedrijf met vakkundige medewerkers en de laatste apparatuur. We zijn flexibel en hebben snelle productie- en levertijden. Doordat we de productie van al onze bedrukkingen en borduurwerk in eigen beheer hebben, kunnen we voldoen aan de vraag van al onze klanten en hebben we zicht op de kwaliteit van het product.

Daarnaast investeren we in de nieuwste productietechnieken, wat ervoor zorgt dat we goedkoper kunnen produceren dan veel andere drukkerijen. Gecombineerd met de gratis borduurkaart maakt dat ons een van de goedkoopste en meest betrouwbare drukkerijen van Nederland! Caps bedrukken of borduren doe je dus bij Magic Print Den Haag!

 

Heb je een vraag?