Meteen naar de inhoud
Home » Bouwhekdoek bedrukken

Bouwhekdoek bedrukken

Opvallen? Laat een bouwhekdoek bedrukken!

U kent ze vast wel, want bij elke bouwplaats komt u ze tegen: bouwhekken. Bouwhekken worden gebruikt om de bouwplaats af te schermen tegen onbevoegden, maar ze zijn ook zeer geschikt om te gebruiken als communicatiemiddel. Het enige dat u daarvoor nodig heeft is een bouwhekdoek. Laat daarom een bouwhekdoek bedrukken en u heeft een effectief reclamemiddel gevonden!

Oneindig veel mogelijkheden met een bouwhekdoek

Bouwhekdoeken kunnen een boost geven aan uw naamsbekendheid, met name op bouwplaatsen in en rondom steden waar veel mensen langslopen. Bovendien kunnen ze gebruikt worden voor zeer uiteenlopende doeleinden. Een bouwhekdoek biedt een podium aan (lokale) bedrijven die reclame willen maken voor hun merk of product, maar een bouwhekdoek kan ook gebruikt worden ter promotie van een lokaal evenement of als wegwijzer op een festival.

Want bouwhekken worden niet alleen gebruikt ter afscherming van de bouwplaats, ook festivals maken grootschalig gebruik van deze hekken. Een festival is de ideale locatie om te adverteren voor een merk of product, hier komen namelijk vaak duizenden mensen bij elkaar die allemaal uw bouwhekdoek zien.

Bouwhekdoeken van uitstekende kwaliteit

Vooral met een uniek en opvallend design springt uw bouwhekdoek ertussenuit. Maar behalve een goed design, is ook de kwaliteit van uw bouwhekdoek belangrijk. Het doek hangt tenslotte 24 uur per dag buiten en moet daardoor tegen alle weersomstandigheden bestand zijn.

Wanneer u uw bouwhekdoek bij Magic Print laat bedrukken, bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit. We maken enkel gebruik van de beste materialen die doen wat ze moeten doen: uw ontwerp op z’n best tentoonstellen.

Uiteraard houden we ook rekening voor welke toepassing u het bouwhekdoek wilt gebruiken. Is dit voor een korte- of juist lange tijd? Heeft u speciale eisen zoals brandvertragend materiaal, of waterafstotend? Hier kunnen we de keuze van het materiaal op afstemmen.

Wilt u een bouwhekdoek laten bedrukken?

Onze bouwhekdoeken zijn direct klaar voor gebruik. Neem contact met ons op en laat vandaag nog uw bouwhekdoek drukken, zodat niemand meer aan uw bedrijf, merk of product kan ontsnappen. Ook voor dranghekdoeken kunt u bij ons terecht. Vraag ons naar de mogelijkheden.

[caldera_form id=”CF5caca790bbbe5″]

Heb je een vraag?