Meteen naar de inhoud
Home » Borduren: wat is het en hoe werkt het?

Borduren: wat is het en hoe werkt het?

Wilt u een tekst, afbeelding of logo professioneel en duurzaam aan laten brengen op een stuk textiel naar keuze? Dit kan bij Magic Print. Borduren is geen probleem bij ons, of u nu een sweater, hoodie, t-shirt of zelfs een pet wilt laten borduren. De mogelijkheden van het borduren van textiel zijn erg uitgebreid bij Magic Print. Wilt u meer weten? Lees dan verder.

Hoe werkt borduren?

Magic Print geeft u de mogelijkheid om allerlei soorten textiel op een eenvoudige, snelle en betaalbare manier te voorzien van een borduring. Alle producten worden bij ons geborduurd, niks wordt uitbesteed. We gebruiken computergestuurde machines en een zeskoppige borduurmachine die op een zeer professionele en duurzame manier borduurt op uw textielstoffen.

Door middel van onze ervaren medewerkers kunt u een fantastisch resultaat verwachten. We maken alleen gebruik van de hoogste kwaliteit materialen. Uw stof wordt geborduurd door middel van hoogwaardige kwaliteit garen. Als de afwerking plaatsvindt, gebruiken we een goede backing. Hiermee voorkomen we dat de borduring afrafelt na een aantal wasbeurten. U kunt er dus op rekenen dat de borduring stevig blijft zitten.

Waarom kiest u voor borduring?

Borduren heeft een hoop voordelen. Ten eerste is borduring mogelijk in vrijwel alle kleuren en kunt u tot wel 15 kleuren kiezen per product. Ook zorgt het gebruik van meerdere kleuren nauwelijks voor extra kosten bij borduren. u laat het eigen logo professioneel borduren op meerdere textielsoorten door middel van een zeskoppige borduurmachine. Dit levert een perfect en kwalitatief eindresultaat op.

Kosten

Bij Magic Print is borduren voordeliger dan bij andere aanbieders. Wij maken de borduurkaart zelf. Dit is een sjabloon die de borduurmachine kan lezen, deze bevat de afbeelding, tekst of logo die geborduurd moet worden. Bij de meeste borduurbedrijven betaalt u voor zo’n kaart rond de 50,- euro, bij Magic Print is deze gratis.

Om er zeker van te zijn dat de borduring er mooi op blijft staan, bieden wij u een breed assortiment aan artikelen die geborduurd kunnen worden. Deze producten zijn geselecteerd op eigenschappen die zorgen voor een optimaal resultaat. Daarnaast zijn ze zeer scherp geprijsd. Benieuwd naar onze online catalogus? Bekijk hier.

Textiel borduren bij Magic Print

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het borduren van uw textiel? Neem contact op, wij beantwoorden uw vragen graag.

Heb je een vraag?