Ga naar de inhoud
Home » Borduren

Borduren

Borduren

Borduring op kleding laten maken door Magic Print

Wilt u de borduring van uw kleding uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf? Dan bent u bij Magic Print aan het juiste adres. Bij ons zijn de mogelijkheden voor het borduren van textiel oneindig. Of u nu een logo op bedrijfskleding wilt laten borduren of een eigen tekst of afbeelding op een jas, shirt of trui wilt laten zetten, wij staan graag voor u klaar. Zowel voor particuliere kleine oplages en grote zakelijke bestellingen gaan wij graag voor u aan de slag.

Het borduren van een logo, tekst of afbeelding op uw kleding is een duurzame manier om uw kleding te personaliseren. Wij werken met verschillende soorten textiel en producten waardoor u genoeg keuze heeft voor uw ontwerp. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u een advies ontvangen over uw borduring op kleding? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Waarom kiezen voor een borduring op kleding?

Wanneer u bedrijfskleding op een professionele manier wilt laten personaliseren met bijvoorbeeld een logo of tekst is borduring van kleding een goede keuze. Het ziet er erg strak en stijlvol uit en het borduurwerk gaat lang mee. Het borduren van de kleding is mogelijk in vrijwel alle kleuren en er kan per product wel met 15 kleuren worden gewerkt. In tegenstelling tot het drukken van een logo met veel kleur levert het bij borduring van kleding nauwelijks extra kosten op. Een ander groot voordeel aan een borduring is dat het beter is bestand tegen de wasmachine. Daarnaast is borduring stukken mooier op textiel met een ruw oppervlak, zoals jassen, mutsen of sweaters.

borduring kleding

Uw borduurwerk laten uitvoeren door Magic Print?

Bij Magic Print worden alle borduurwerken in eigen huis door een zeskoppige borduurmachine gemaakt. Allerlei soorten textiel worden snel, eenvoudig en betaalbaar voorzien van uw gewenste borduurpatroon. De computergestuurde machines zorgen ervoor dat uw snel kunt genieten van uw kwalitatieve geborduurde kleding. Het brede assortiment aan producten die u kunt laten borduren kunt u terugvinden in onze online catalogus.  Wij maken uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten en garen. Ook voor de afwerking gebruiken wij een goede backing waardoor u eindeloos kunt genieten van uw borduring op uw kleding. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor de borduring van uw kleding? Dan helpen wij u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bel ons op 070-8873306. Onze specialisten staan voor u klaar.

Meer weten over de borduring van kleding?

Heb je een vraag?