T-shirt bedrukken en borduren Den Haag
Snelle levering Al ruim 20 jaar ervaring
Hoogste kwaliteit Laagste prijzen

Textiel Borduren Den Haag – Magic Print Den Haag

Borduren Den Haag. Kleren laten borduren in Den Haag? Kledingstukken personaliseren met een logo dat er kwalitatief goed uit ziet? Of bent u op zoek naar bedrijfskleding die kwaliteit uitstraalt? Wat uw reden ook is om kleren te bedrukken, bij Magic Print Den Haag kan u terecht!

Borduren Den Haag

Bij onze drukkerij laat u eenvoudig allerlei soorten textiel snel, eenvoudig en betaalbaar voorzien van een borduurpatroon. Of het nu gaat om een (bedrijfs)logo, tekst, of afbeelding: wij zorgen ervoor dat dit professioneel aangebracht wordt op kleren en accessoires.

Bij het aanbrengen van borduursels gebruiken onze vakkundige medewerkers professionele apparatuur van de hoogste kwaliteit en de modernste borduur software om de borduurmachines aan te sturen. We besteden het werk dus niet uit aan een andere partij, waardoor u gegarandeerd een mooi resultaat van de hoogste kwaliteit krijgt.

Wat kost een borduurkaart bij Magic Print?

Een ander voordeel van borduren bij Magic Print is dat wij de borduurkaart altijd gratis voor u creëren. Bij veel andere drukkerijen in Den Haag betaalt u voor een borduurkaart al gauw zo’n € 50, -. Bij Magic Print Den Haag is dit helemaal gratis!

Daarnaast is het maken van borduurkaarten een vak apart en niet te vergelijken met het creëren van bijvoorbeeld een logo. Met speciale software en echte vakmensen zorgen wij ervoor dat de borduurkaart uw borduurpatroon perfect overbrengt op het textiel.

Op welke soorten kleding kan Magic Print borduurwerk aanbrengen?

Een borduurpatroon kan op allerlei soorten kledingstukken worden aangebracht: van een polo, een trui of een shirt, tot aan handdoeken, hoodies, caps of andere accessoires. Daarnaast kan u er bij ons voor kiezen om uw eigen textiel aan te leveren, maar u kan ook kiezen uit ons uitgebreide aanbod van andere producten. Doordat wij groot inkopen bij onze leveranciers kan u hiermee vaak zelfs goedkoper uit!

Weet u niet zeker welk kledingstuk voor u geschikt is, of waarmee u het goedkoopste uit kan? Neem dan even contact met ons op, ons personeel helpt u verder met het zoeken naar de beste oplossing!

Welke kleuren zijn bij Magic Print Den Haag beschikbaar?

Bevat uw logo veel details of wilt u iets anders op kleren drukken waar veel verschillende kleuren voor benodigd zijn? Bij Magic Print Den Haag kunt u uw kleren borduren met maar liefst 15 verschillende kleuren. Bovendien betaalt u voor het verwerken van verschillende kleuren nauwelijks meer geld. Dit in tegenstelling tot Flex- of Flox-druk, waarbij het gebruik van veel kleuren vaak in de kosten loopt.

Is borduren een geschikte druktechniek en welke druktechnieken zijn er nog meer beschikbaar?

Het is vooral een geschikte techniek wanneer u een kwalitatief hoogstaande manier zoekt om uw kleding te voorzien van uw logo of tekst. Dit levert een professionele uitstraling op, is erg stijlvol en gaat bovendien erg lang mee. Zo kan u kleding die geborduurd is wassen tot wel 90 graden! Dit is bijna altijd een hogere temperatuur dan de kleding zelf aankan.

Als echter een andere druktechniek meer geschikt is voor uw doeleinden kan u ook bij ons terecht. Onze drukkerij in Den Haag is modern en voor allerlei druktechnieken hebben wij vakkundig personeel in dienst en zijn wij uitgerust met de modernste machines. Hierdoor laat u niet alleen voordelig uw kleren voorzien van borduurwerk, maar kunt u ook een beroep doen op andere technieken als zeefdruk, transferdruk, flexprint, flockprint of DTG. Welke techniek precies voor u geschikt is hangt af van uw wensen en doeleinden. Ons personeel voorziet u graag van het beste advies!

 

Openingstijden

Maandag
09:00 – 18:00
Dinsdag
09:00 – 18:00
Woensdag
09:00 – 18:00
Donderdag
09:00 – 18:00
Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 18:00
Zondag
Gesloten

Magic Print Verkoop :

Magic Print
Veraartlaan 12
2288 GM Rijswijk

Email: info@magicprint.nl
Bezoeken alléén op afspraak !

Drukkerij :

Magic Print
Kerketuinenweg 2
2544 CW Den Haag

Email: drukkerij@magicprint.nl
LET OP! Geen bezoek adres!

Bel ons voor een afspraak!

telefoon: 070-8873306
e-mail: info@magicprint.nl

KvK: 53342178

facebook magic print twitter magic print