Meteen naar de inhoud
Home » Beachflags bedrukken

Beachflags bedrukken

Beachflags: de blikvanger van elk evenement, beurs of concert!

Of je nu op een beurs, evenement of open dag staat: met een beachflag trek je sowieso de aandacht van jouw bezoekers. Een beachflag is een opvallende vlag waarmee je jouw product of dienst onder de aandacht kan brengen. 

Een beachflag – of strandvlag – wordt vaak gebruikt als promotiemiddel om een product of dienst onder de aandacht te brengen bij de bezoeker. Een strandvlag is een echte eyecatcher en is erg breed inzetbaar. Want wie denkt dat een strandvlag alleen op het strand gebruikt wordt, heeft het mis. Een beachflag kan namelijk zowel binnen als buiten gebruikt worden en leent zich daardoor uitermate geschikt voor verschillende gelegenheden.

Beachflags bedrukken bij MagicPrint

Heb je een mooi ontwerp gemaakt voor je beachflag? Bestel dan jouw unieke beachflag bij MagicPrint. De beachflags worden gemaakt van een extra sterke vlaggenstof die minder snel rafelt en daardoor langer meegaat. Tip: wil je de levensduur van je beachflag verlengen? Haal hem dan binnen bij windkracht zes of hoger, zo voorkom je dat hij kapot waait.

Er zijn drie verschillende soorten beachflags die je bij ons kunt bestellen, namelijk de ‘straightflag’, de ‘dropflag’ en de ‘waveflag’. Kies zelf welke vorm het beste bij jouw boodschap past. Het meest bekende model is de langwerpige ‘straightflag’, waarbij je over de gehele lengte evenveel ruimte hebt. De ‘dropflag’ loopt uit in een punt, en de ‘waveflag’ heeft de vorm van een golf.

Matching t-shirts nodig?

Sta je binnenkort op een beurs of evenement waarbij je iedereens aandacht weet te trekken doormiddel van jouw eigen ontworpen beachflags? Laat dan ook een t-shirt bedrukken en maak het plaatje compleet. Bedruk je t-shirt met het logo van het bedrijf, een pakkende slogan of juist een grappige tekst en laat zien bij welke stand of evenement je hoort. MagicPrint is dé specialist als het gaat om textiel bedrukken en kan je bestelling snel aan je leveren. MagicPrint heeft eigen drukapparatuur in huis en koopt partijen t-shirts (en andere kleding) groot in, daardoor kunnen wij jou altijd een scherpe prijs aanbieden.

Wij leveren ook:
Kioskvlaggen,mastvlaggen, gevelvlaggen
Vlaggenstokken en vlaggenmasten
Spandoeken ,dranghekdoeken ,bouwhekdoeken en banners
Landenvlaggen, provincievlaggen

Offerte nodig? Ontvang vrijblijvend een prijsvoorstel:

[caldera_form id=”CF5caca790bbbe5″]

Heb je een vraag?