Meteen naar de inhoud
Home » 1,5 meter artikelen

1,5 meter artikelen

Zichtbaar zijn? Laat 1.5 meter artikelen bedrukken!

1,5 meter artikel sweater

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres met een vlotte levering van 1,5 meter artikelen die u kunt laten bedrukken, zoals veiligheidshesjes, t-shirts, truien, hoodies, caps, polo’s, sweaters, sport-, werk- of bedrijfskleding? Dan zit u bij Magic Print goed. Wij kunnen met diverse druktechnieken allerlei soorten textiel bedrukken, zodat ze ingezet kunnen worden omtrent de 1.5 meter afstand samenleving. Lees verder voor alle informatie over de verschillende druktechnieken bij Magic Print en het bedrukken van 1,5 meter artikelen.

1.5 meter artikelen bedrukken

Bij Magic Print bedrukken we allerlei soorten textiel. Daar kunnen we tijdens de coronacrisis goed gebruik van maken door 1,5 meter artikelen te bedrukken. Zo kunnen we bedrijfs-, werk- en sportkleding bedrukken met bijvoorbeeld een pijl en de tekst ‘houd 1,5 meter afstand’. Het design kunt u zelf aanleveren, maar in overleg kunnen wij ook een simpele bedrukking voor u maken. Daarnaast kunt u zelf uw eigen textiel aanleveren, maar u kunt ook kiezen uit het brede assortiment textielproducten van Magic Print, zoals shirts, truien of petjes. Deze zijn scherp voor u ingekocht, zodat u geniet van de lagere prijzen en gegarandeerd kwalitatief goede producten ontvangt. 

Kiezen uit diverse druktechnieken

Voor ieder soort textiel dat u wilt laten bedrukken, kunt u kiezen uit verschillende technieken. Voor grotere oplages 1,5 meter artikelen (vanaf 25 stuks) is het drukken met een zeefdruk vaak de voordeligste keuze. Als u een kleinere oplage nodig heeft (vanaf 1 stuk), wordt vaak gekozen voor flex print, flock print of transfers.

Bij de zeefdruk techniek heeft u bedrukking een mooie kleur en vormt het inkt zich naar de stof. De bedrukking is ook beter bestand tegen slijtage en zal dus langer meegaan. Vrijwel alles is te bedrukken met deze techniek. Het enige vereiste is dat het de 1,5 meter artikelen een plat oppervlak hebben waarop gedrukt kan worden.

Flex print druk is een techniek waarbij uw print door verwarming en hoge druk op de 1,5 meter artikelen gedrukt wordt. Het voordeel van deze manier van bedrukken is dat het al mogelijk is bij een afname van één stuk. Doordat de opdruk flexibel is, zal deze met de stof mee rekken en krimpen. Hierdoor is het een uitstekende keus voor het bedrukken van kleding.

Magic Print is één van de laatste bedrijven in Nederland die rechtstreekse flock bedrukkingen doet. Flock bestaat uit kleine kunststof haartjes die door middel van statische elektriciteit rechtop op uw textiel worden gelijmd. Flockdruk ziet er velours-achtig uit en geeft een luxe uitstraling aan uw textiel. Flock bedrukkingen liggen iets op de stof en voelen aan als fluweel.

Transferdruk lijkt een beetje op de eerder genoemde zeefdruk waarbij de inkt direct op het t-shirt wordt aangebracht. Bij transferdruk gebeurt dit door middel van een folie. De 1,5 meter artikelen worden onder de pers geplaatst, welke de folie in zo’n 45 seconden onder druk en hoge temperatuur op het textiel drukt. Door de hitte wordt de lijm van de folie vloeibaar, welke zich vervolgens aan het textiel zal hechten. Transferdruk resulteert in heldere kleuren en een haarscherp resultaat.

Soorten textiel voor uw 1,5 meter artikelen

Bij Magic Print kunt u zoals genoemd uw eigen textiel aanleveren, maar u kunt ook kiezen uit ons brede assortiment textielproducten. We hebben verschillende soorten materialen zoals fleece, katoen, polyester, nylon, polyamide, polyurethaan, gemengde stof en meer om uit te kiezen voor uw 1,5 meter artikelen. Zo kunt u niet alleen alle kanten op qua druktechnieken, maar ook met het materiaal en de producten zelf. U kunt bijvoorbeeld goed zichtbaar zijn in openbare gelegenheid met een veiligheidshesje ook wel veiligheidsvest genoemd, t-shirt, trui of jas. Een cap is uitermate geschikt om te dragen tijdens warmer weer in combinatie met een tas of polo. We kunnen zelfs schoenen en handdoeken voor u bedrukken, zodat u die kunt gebruiken in combinatie met uw andere 1,5 meter artikelen.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen bij het bedrukken van uw 1,5 meter afstand artikelen? Neem dan contact met ons op of vraag direct geheel vrijblijvend een offerte aan. We helpen u graag bij het selecteren van de meest geschikte druktechniek en de juiste producten. Daarna gaan we graag voor u aan de slag met het bedrukken van uw artikelen.Wij bezorgen gratis in de regio Den Haag en Rotterdam en verzenden tegen de laagste tarieven door heel Nederland.

Heb je een vraag?