Vragen? Bel ons op: 070 8873306

Borduren op Textiel!

 

 borduren4

De voordelen van borduren op textiel

Het maakt bij borduren niet uit of u nu een jas, sweater, ochtendjas of zelfs een petje wilt laten bedrukken. Magic Print kan uw eigen logo, tekst of afbeelding zonder moeite professioneel en duurzaam aanbrengen op de textiel(soort) van uw eigen keuze. Nog geen keuze gemaakt? Blader gerust door onze online catalogus om inspiratie op te doen.

Borduren

Voor een professionele uitstraling wordt vaak gekozen voor borduren als techniek om (bedrijfs)kleding te laten bedrukken. Borduren is mogelijk in vrijwel alle kleuren, per product kunt u gebruik maken van maar liefst 15 kleuren. In tegenstelling tot flex- of flock drukken levert het gebruik van meerdere kleuren nauwelijks meerkosten op.

Professionele borduurmachines

Het borduren van textiel gebeurd door Magic Print zelf en wordt niet uitbesteed. Wij beschikken over computergestuurde machines en maken gebruik van een achtkoppige borduurmachine. Onze ervaren medewerkers zorgen dat hiermee uw product niet alleen professioneel en duurzaam maar ook mooi geborduurd wordt.

Hoogwaardig materiaal

Voor het borduren van uw textiel maken wij uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Uw borduring wordt aangebracht met de beste kwaliteit garens. Voor de afwerking maken wij gebruik van een goede backing zodat de borduring ook stevig blijft.

Online catalogus

Magic Print heeft een breed assortiment van artikelen die u kunt laten bedrukken. Blader daarom altijd even door onze online catalogus om te kijken of uw product hier te vinden is. De producten die door ons aangeboden worden zijn niet alleen extra scherp geprijsd maar bovendien ook geselecteerd op de eigenschappen die nodig zijn om het beste resultaat te krijgen. Kies daarom bij voorkeur altijd voor onze artikelen om er zeker van te zijn dat uw bedrukking er schitterend op staat.

Voordelen van borduren

Vervaardigd in eigen huis door zeskoppige borduurmachine.

Uw eigen logo of afbeelding full color laten bedrukken.

Tot wel 15 kleuren per product zonder hoge meerkosten.

Professionele uitstraling.

Het aanschaffen van bedrijfskleding is fiscaal aftrekbaar. De belastingdienst stelt dat, als er min. 70 cm2 van de kleding is geborduurd met bedrijfsnaam en/of logo, de kosten ten laste kunnen komen van uw bedrijf. Een oppervlakte van 70 cm2 komt in de praktijk meestal overeen met 2 logo’s. Bijvoorbeeld een borst- en een ruglogo.

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Over ons

Magic Print
Platinaweg 25
2544 EZ Den Haag
LET OP! Bezoeken alleen op afspraak!
telefoon: 070-8873306
e-mail: info@magicprint.nl

Bel ons vandaag nog voor een bezoekersafspraak.